Kars Haber

Kars Haberleri

Kars Gündem

Kars Son dakika

kars güncel

Kars Belediyesi Tarafın'da Ücretsiz Spor Okulu Kayıtları Başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kars Belediyesi Tarafın'da Ücretsiz Spor Okulu Kayıtları Başladı

Kars Belediyesi, 2019 yılının Eylül ayında kurduğu Serhat Spor Kulübü içeriğinde bedava spor okulları girdilerinin başladığını belirtti.
Geçtiğimiz yıl Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen ve Başkan Yardımcısı Şevin Alaca'nın çabaları sonucunda kurulan Serhat Spor Kulübü, belediyenin finans ve fiziki imkânsızlıklara rağmen ilgili sezonlarda lig ve yarışmalara katılma gayreti gösterdiği ifade edildi.

Kars Belediye Başkanlığından yapılan açıklamada, Kars'taki çocuk ve gençleri sportif etkinliklere dahil edip gelecekte de spor ile iç içe bir yaşam sürmelerine liderlük etmek amacıyla başlatıldığı belirtilerek, bedava kurslarda 7 ayrı dalta eğitim verileceği bildirildi.

Kurumda görevli olan eğitmenler ve dışarıdan alınacak destek ile verilecek olan kurslarda; futbol, basketbol, voleybol, güreş, masa tenisi, atletizm, kick boks dallarında hocalar eşliğinde eğitimler verileceği de yapılan açıklamada ifade edildi.

Kars Belediyesi Serhat Spor Kulübü antrenörlerinden Ziya Yokuş; Kulübün açıldığı günden bugüne kadar erkek futbol, kadın futbol, yıldız kızlar futbol ve atletizm takımları ile şehirteki çocuk ve gençler için sportif etkinlik alanı sağlamak için çalışmalarını ve görüşmelerini sürdürdüğünü açıkladı. Bölgedeki ve Ülkedeki yarışmalara katılmaya başlayan sporcuların farklı dereceler de elde etmeye başladığını söyleyen Yokuş, “Şimdiye kadar atletizmde Türkiye 4.'sü, Yıldız Kızlarda da Bölge 1.'si gibi dereceler kazandık. Belediye Kulübü içeriğindeki diğer çalıştırıcılar ile önlerindeki lig ve yarışmalara katılmak üzere idman ve çalışmalarını pandemi günlerinde denetimi şekilde sürdürmekteyiz. Kayıtları açılan bedava spor okulu ile de Kulüp için sporcu altyapısı oluşturmayı amaçlamaktayız.” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kız Kaçırma Kavgası Olayında 19 YaralıÖnceki Haber

Kız Kaçırma Kavgası Olayında 19 Yaralı

Okul zili ne zaman çalacakSonraki Haber

Okul zili ne zaman çalacak

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar