Kars Haber

Kars Haberleri

Kars Gündem

Kars Son dakika

kars güncel

Göreve yeni başlayan öğretmenler için yemin töreni düzenlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Göreve yeni başlayan öğretmenler için yemin töreni düzenlendi

Kars'ta, göreve yeni başlayan öğretmenler için "24 Kasım Öğretmenler Günü"nde yemin töreni düzenlendi.
Kars'ta, göreve yeni başlayan öğretmenler için "24 Kasım Öğretmenler Günü"nde yemin töreni düzenlendi. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu'ndaki uygulamaya, Kovid-19 nedeniyle az khamle olması amacı ile bazı öğretmenler ve

İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Acay katıldı. Kars Valisi ve Belediye Başkan vekili Türker Öksüz'ün video konferansla bağlandığı uygulama saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Öksüz, yapmış olduğu konuşmada, büyük fedakarlıklarla öğrencilerini yetiştiren öğretmenleri kutlayarak, "Gönül isterdi ki eskiden olduğu gibi Öğretmenler Günü için çeşitli aktiviteler düzenleyelim, sizlerle bir araya gelip sizin bu gününü yüz yüze kutlayalım, sizi okullarınızda ziyaret edelim, sohbet edelim, problemlerinızı, isteklerinizi, tavsiyelerinizi dinleyip istişare edelim, çözüm bulmaya çalışalım.

Ama maalesef koronovirüs salgını nedeniyle bu yıl video konferans tekniğiyle sizlerle bir araya gelebiliyoruz." dedi. Ülkenin bilgi çağının kapılarını açacak olan anahtarın öğretmenlerin ellerinde olduğunu dile getiren Öksüz, "Millet, vatan ve ortak mutluluğumuzun beraberinde daha sağlıklı, güven duyulan bir toplum, daha kuvvetli ve refah düzeyi yüksek bir devlet ve millet ile geleceğin modern Türkiye'si için en büyük görev sizlere düşmektedir. Sizlere güveniyoruz, inanıyoruz. Bu doğrultuda yapacağınız çalışmalarınızda üstün başarılar diliyorum." biçiminde konuştu. Konuşmanın sonrasında göreve yeni başlayan öğretmenler yemin etti.

SarıkamışSarıkamış ilçesinde de aday öğretmenlikleri tamamlanan 90 öğretmen, Türk bayrağı üzerine ellerini koyarak İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fahri Dursun'un koordinesinde yemin etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Kızılok, öğretmenlik mesleğinin özünün sevgi olduğunu dile getirerek, "Bizler de sevgi ile öğrencilerimize yaklaşmalıyız. Eğitime, öğretime bu yöntem ile daha çok bilgi birikim ve sevgi ile katkı sağlayabiliriz. Bütün öğretmenlerimizin gününü kutluyorum." ifadesini kullandı.
Göreve yeni başlayan öğretmenler için yemin töreni düzenlendi


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kar yağışını fırsat bilen kayaklı koşucular antrenman için sahaya indiÖnceki Haber

Kar yağışını fırsat bilen kayaklı koşucu...

Kars'ta köy camisinde çıkan yangın güçlükle söndürüldüSonraki Haber

Kars'ta köy camisinde çıkan yangın güçlü...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar