Kars Haber

Kars Haberleri

Kars Gündem

Kars Son dakika

kars güncel

Kar yağışını fırsat bilen kayaklı koşucular antrenman için sahaya indi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kar yağışını fırsat bilen kayaklı koşucular antrenman için sahaya indi

Sarıkamış ilçesinde etkili olan kar yağışını fırsat bilen kayaklı koşucular karda antrenman yapmanın mutluluğunu yaşadı.
Sarıkamış ilçesinde etkili olan kar yağışını fırsat bilen kayaklı koşucular karda antrenman yapmanın mutluluğunu yaşadı.Kentte aşağı yukarı iki gün Aralıklarla devam etmekte olan kar yağışının sonrasında Sarıkamış ilçe merkezinde kar kalınlığı 15, Cıbıltepe Kayak Merkezi'nde ise 20 santimetreye ulaştı.Antrenman yapabilmek için kar yağışını bekleyen kayaklı koşu sporcuları Sarıkamış Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü içeriğindeki Şehir Stadı'nda karla kaplanan zeminde antrenman yaparak kayağın keyfini yaşadı.

İlçe stadyumunu antrenman sahasına çeviren sporcular kristal kar üstünde idman yaparak sezona hazırlanıyor.Sarıkamış Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü antrenörlerinden Onur Kılıçkatiyenn AA muhabirine yapmış olduğu açıklamada, kar yağışının sporcuları mutlu ettiğini ifade etti.Kılıçkatiyenn, uzun süreden beri karda antrenman yapmadıklarını belirterek, "İlçemize aşağı yukarı 15-20 santimetre kar yağdı, biz de bunu fırsat bilerek ilk kar antrenmanlarımıza başladık. İlk etapta bu kar bizim açımızdan yeterli oluyor. Antrenmanlarımıza ilçe stadında oyun eşliğinde devam etmekteyiz. Önümüzdeki hafta kar yağışı bekleniyor. Bir aksilik olmazsa kendi pistlerimizde çalışacağız. Şu anda 1. Etap müsabakalarına hazırlanıyoruz, günde bir antrenman yapıyoruz. İnşallah salgın nedeniyle olan yasaklar kalktığında daha çok antrenman yapacağız." biçiminde konuştu.Sporculardan Merve Tımarlı da kar olmadan antrenmanların tadı olmadığını ifade ederek, "Kar yağması bizi çok sevindirdi, şu an için 15 santimetre kar var ve bizlere yeterli ancak kar yağsa çok daha iyi olacak." dedi.

Kaynak : AA


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kaşar ve Balın İnternet Üzerinden Satışları ArttıÖnceki Haber

Kaşar ve Balın İnternet Üzerinden Satışl...

Göreve yeni başlayan öğretmenler için yemin töreni düzenlendiSonraki Haber

Göreve yeni başlayan öğretmenler için ye...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar