Kars Haber

Kars Haberleri

Kars Gündem

Kars Son dakika

kars güncel

AK Parti'den "Erken seçim mi var sahaya inildi?" sorusuna cevap! Tüm meraklar giderildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti'den "Erken seçim mi var sahaya inildi?" sorusuna cevap! Tüm meraklar giderildi
AK Parti MKYK üyesi ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, kulislerde son zamanlarda sıkça dile getirilen "Erken seçim mi var sahaya inildi?"

AK Parti MKYK üyesi ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, kulislerde son zamanlarda sıkça dile getirilen "Erken seçim mi var sahaya inildi?" sorusuna cevap verdi. Ataş, seçimlerin 2023'te yapılacağını ifade ederek, "Eğitim faaliyetleri yapılınca insanların akıllarına şu geliyor 'erken seçim mi var sahaya inildi' diye, hayır biz daima sahalarda olan bir partiyiz ama salgın sürecindeki açığı kapatmaya çalışmaktayız" dedi.
Ak Parti Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı "Teşkilat Akademisi" eğitimleri kapsamında Kars'ta bulunan Ataş, bir kafede basın mensuplarıyla bir araya geldi.
 

EĞİTİMLER KESİNTİSİZ SÜRECEK

Ataş, burada yapmış olduğu konuşmada, "Yarın ve ertesi gün Kars ve Ardahan'da düzenlenecek eğitimlere katılmak için geldik. Katılımcı arkadaşlara bir konu da bilgilerimizi aktarmak için Kars'tayız. Bu programlar 18-19 Aralık tarihlerine kadar kesintisiz devam edecek." dedi.
AK Parti'den 'Erken seçim mi var sahaya inildi?' sorusuna cevap
 

AK PARTİ 20 YILDIR ÇOK GÜZEL HİZMETLER SUNDU


Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır, Erzincan, Hakkari ve Van'da faaliyetlerin devam edeceğini söyleyen Ataş, "AK Parti bu ülkede 20 senelik iktidar sürecinde Türk milletini pek çok güzel hizmetlerle buluşturmuş bir siyasi partidir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ülkemize yapmış olduğumuz güzel hizmetlerden dolayı onur duyuyoruz ve yapılan hizmetleri yeterli görmediğimiz için daha güzel hizmetlere inşallah bundan sonraki süreçlerde Türk milletinin bizlere destek ve teveccühü sürdüğü sürece bu hizmetleri yapmayı, sürdürmeyi hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.
 

ERKEN SEÇİM Mİ VAR?" SORUSUNA YANIT

Ataş, son zamanlarda sıkça dile getirilen "Erken seçim mi var sahaya inildi?" sorusuyla ilgili de "Bu eğitim faaliyetleri yapılınca insanların akıllarına şu geliyor 'erken seçim mi var sahaya inildi' diye, hayır biz daima sahalarda olan bir partiyiz ama salgın sürecinde sahalara arzu ettiğimiz şekilde inemedik, bu açığı kapatmaya çalışmaktayız. Türkiye'de seçim haziran 2023 senesinde inşallah yapılacak. Şu anda gündemimizde bir seçim yok, Türkiye'nin bana göre şu an için seçime ihtiyacı yok. İnşallah 2023 senesinde gelecek 100 yılı şekillendirecek en önemli eşiği aşarak Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye'yi yeni hizmetlerle buluşturmanın çabası içinde olacağız. Görevimiz ne olursa olsun, bir nefer olarak onunla beraber çalışmaktan bugüne dek hep gurur duyduk, bundan sonra da o gurur tablosunu inşallah yaşamaya ömrümüzün sonuna kadar devam edecektir. Biz bu ülke için, vatan için, bu topraklar için, millet için hayatını vakfetmiş bir liderin önderliğinde bu çalışmaları sürdürmeye çalışmaktayız." diye konuştu.

AK Parti'den Erken seçim mi var sahaya inildi? Sorusuna cevap! Tüm meraklar giderildi
AK Parti'den

Kaynak :AA / Cüneyt Çelik

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkent'te Kars, Ardahan, Iğdır Tanıtım Günleri başladıÖnceki Haber

Başkent'te Kars, Ardahan, Iğdır Tanıtım...

Fidan Diken Çocuklara Oyuncak Hediye EdildiSonraki Haber

Fidan Diken Çocuklara Oyuncak Hediye Edi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar