Kars Haber

Kars Haberleri

Kars Gündem

Kars Son dakika

kars güncel

Peugeot logosunu yeniledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Peugeot logosunu yeniledi
Dünyanın en eski otomotiv markası PEUGEOT, yeni bir logo ile kişiliğini ve karakterini tekrar tanımlıyor. Tarihinde yeni bir sayfa açıyor

Dünyanın en eski otomotiv markası PEUGEOT, yeni bir logo ile kişiliğini ve karakterini tekrar tanımlıyor. Tarihinde yeni bir sayfa açıyor.
PEUGEOT, 1850 senesinden bu yana, hepsi de katiyenn amblemini taşıyan 10 farklı logoya sahip oldu. Bugün ise PEUGEOT markasının global dizayn stüdyosu PEUGEOT Design Lab tarafından geliştirilen daha kesintisiz, daha nitelikli ve daha zarif 11. Sürüm tanıtıldı. 2010 senesinde tanıtılan mevcut logo, markanın sınıf atlama stratejisini desteklemek adına değiştirildi. Son 10 senede modellerini bütünüyle elden geçirerek ürün gamını yenileyen PEUGEOT, yeni ve modern ürünlerini tamamlamak için logosunu tekrar tasarladı. 2021 yılına hızlı başlayan PEUGEOT, yeni PEUGEOT 308, yeni bir web sitesi ve STELLANTIS’in devreye girmesine sahne oldu.



ZAMANSIZ BİR MARKA


Logo üstündeki amblem, katiyenn, bunun beraberinde kuvvetli ve içgüdüsel bir marka olmayı yansıtıyor. Bu, PEUGEOT’yu zamansız bir marka yapıyor, geçmiş ile gelecek arasında bir bağ kuruyor. Son 10 senede, bütün ürün gamı yenilendi ve sınıf atladı. Bunun yansıması olarak 2021 senesinde PEUGEOT e-Expert ve 2019 senesinde Partner ile “Yılın Uluslararası Ticari Aracı” ve üç kere “Yılın Otomobili” (2014 senesinde PEUGEOT 308, 2017 senesinde PEUGEOT SUV 3008 ve 2020 senesinde PEUGEOT 208) seçilerek başarılı olmasını perçinledi. Hepsinden önemlisi, hem binek otomobiller hem de hafif ticari araçları ile elektrikli bir ürün gamı oluşturdu. Söz konusu sınıf atlama ve değerlı yaratma atılımsi şimdi de markanın kendinin dizaynı üstünde yapılan çalışmalar ile kusursuzleştiriliyor. Yeni logo, PEUGEOT’nun dün ne anlama geldiğini, PEUGEOT’nun bugün ne anlama geldiğini ve PEUGEOT’nun yarın ne anlama geleceğini somutlaştırıyor.



ÖLÜMSÜZLÜĞÜN BİR SİMGESİ


Aslan figüründeki bu yeni arma daima markanın bir parçası oldu ve PEUGEOT markasının değerlerini gururla yansıtıyor. Bu logo ölümsüz olacak şekilde tasarlandı. Bu logo ölümsüzlüğü, evrenselliği ve çok kültürlü bir kimlik şeklini ifade ediyor. Aidiyetin, tanınmanın ayırt edici bir sembolü. Prestij, güven, uzun ömür ve soy ile eş anlamlı. Yeni resim kimliğiyle, PEUGEOT geçmişi ultra-modernlikle birleştiriyor. PEUGEOT, bu arma ile yeni pazarları fethetmek, global büyümesini hızlandırmak, Fransız zarafetinin beraberinde Fransız dizaynını ve bilgi birikimini buralara ulaştırmak için yola çıkıyor. PEUGEOT kendi tarihinde yeni bir sayfa açıyor. Yeni bir çağ başlatıyor. Ve müşterilerine yeni bir taahhütte bulunuyor: onunla geçirdikleri zamanı nitelikli zamana dönüştürmek.
 



Aslında yeni PEUGEOT kimliğini tecrübelemek, iki deneyimi bir arada yaşamaktır: Birincisi, şu anda yaşamak. Sürekli daha süratli dönen bir dünyada, ‘zaman’ en nadide, en kıymetli varlıklardan biri haline geldi. PEUGEOT, anı yaşamak isteyenlere yaşadığı andan gerçekten keyif almayı ve sunduğu her şeyden yararlanma fırsatı sunuyor. Aynı zamanda her şey dahil nitelikli bir tecrübeye sahip olmak. Araçlar, yetkili satıcılar, ilgili ürünler, web siteleri, iletişim,... Tüm bunlar tek, tutarlı ve fonksiyonel bir sistem içinde kurgulanan temas noktaları.



SADE, ETKİLİ, İÇGÜDÜSELLİK


Web sitesi ise artık bütün bu deneyiminin bir parçası ve ‘online satış noktası’ haline geliyor. Sade, etkili, içgüdüsel, sürükleyici, bir hayli resim, hareketli ve iş odaklı, kusursuz aralıksız bir satış deneyimi sunuyor. Bir PEUGEOT yetkili satıcısında yapılabilecek her şeyi online olarak yapma imkânı sunuyor: keşif, yapılandırma, satış, sözleşmeler, finansman, takas, vb. PEUGEOT ile online geçirilen zaman içinder, faydalı, verimli, nitelikli ve eğlenceli anlar haline geliyor. Yetkili satıcılar ise artık daha insan merkezli, daha resim ve hatta daha eğitici bir tecrübe sunan yerlere dönüşüyor. Amaç, enerji geçişinin ivmesini somut olarak tecrübelemek, yeni ulaşım alternatiflerini ve yeni teknolojileri keşfetmek. PEUGEOT ile web sitesinde geçirilen zaman, geleceği öngörme imkanı sunan nitelikli bir tecrübe. Bu sebeple, web sitesi ve yetkili satıcılar birbirini tamamlıyor ve PEUGEOT ile geçirilen zamanın niteliğini artırıyor. Çok değerli olan ve akıp giden zamanın.
 


POZİTİFLİK ÖN PLANDA


Bu pozitif global kampanyayla PEUGEOT hem müşterilerini, hem de müşterisi olmayanları birleştiriyor. Marka yeni bir evrensel alan yakalıyor: zaman. Her yaştan, kültürden ve geçmişe sahip bireyleri kutluyor. Onlar, artık çok fazla güç veya para arayışı içinde olmayan, ancak daha fazla nitelikli zaman arayışı içinde olan “LIONS OF OUR TIME”.



PEUGEOT, “LIONS OF OUR TIME” marka kampanyası ile, müşterilerinin en kıymetli varlıkları olan zamanı daha iyi kullanmalarını hedefliyor. Marka, zamanı nitelikli zamana, zenginleştirilmiş bir tecrübee dönüştürmeyi amaçlıyor. PEUGEOT, genele hitap eden yenilikçi, üst düzey bir marka olarak hem online mecralarda, hem araçlarında hem de yetkili satıcılarında sıkıcı olmayan eğlenceli bir tecrübe sunuyor.


PEUGEOT markasını her yönü ile tecrübelemek yetkili satıcı veya web sitesi ile sınırlı olmadığı için marka, sade, çekici ve nitelikli yeni bir hayat tarzı koleksiyonu sunuyor: giyim, deri ürünler, moda aksesuarları, elektronik aksesuarlar, sofra takımları, kırtasiye, ambalaj, minyatürler... Yeni marka kimliğiyle uyumlu tüm bir PEUGEOT evreni.



Bu arma, sadece resim kimlikle sınırlı olmayan bir marka ekosisteminin yolunu açıyor. Derin bir değişimi birlikteinde getiriyor. Duruşta bir değişim; yeni bir ruh hali; yeni bir hayat tarzı. PEUGEOT, mevcut ve gelecekteki müşterilerine bütün ihtiyaçlarını karşılayan bir marka sunmayı amaçlıyor. PEUGEOT ölümsüz bir marka. Kendini her seferinde tekrar keşfediyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Demir yolunun 'kar savaşçıları'ndan nefes kesen çalışmalarÖnceki Haber

Demir yolunun 'kar savaşçıları'ndan nefe...

Ne ekersen onu biçersin” atasözünün manası nedir? “Ne ekersen onu biçersin” atasözünün hikayesiSonraki Haber

Ne ekersen onu biçersin” atasözünün mana...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar