Kars Haber

Kars Haberleri

Kars Gündem

Kars Son dakika

kars güncel

Kars’ta Futbol Hakemleri sezonu açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kars’ta Futbol Hakemleri sezonu açıldı

Türkiye Futbol Federasyonu Temsilciler Kurulu Başkanı ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Genel Başkanı Abdurrahman Arıcı ve Merkez Hakem Kurulu Kars Bölge sorumlusu Turgay Güdü Kars futbol hakemlerinin 2019-2020 futbol sezonu açılış programına katıldı.

Kars’a gelen Arıcı, TFFHGD Yönetim Kurulu Üyesi Taner Coşkun, Kars İl Hakem Kurulu ve TFFHGD İl Başkanı İsmet Aydın, Kars Gençlik Spor İl Müdürü Gürsel Polat, Kars ASKF Başkanı Burhan Taş, TFF İl Temsilcisi Metin Rıza Akil, Kulüpler Birliği Başkanı Sefer Özabay eşlik etti. Arıcı,

Öğretmen Evi Toplantı Salonu’nda düzenlenen uygulamayla 2019-2020 futbol hakemleri sezonunun açılışı yapıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Kars İl Hakem Kurulu Başkanı İsmet Aydın, 2019-2020 futbol sezonunun başta Türk hakemliği olmak suretiyle sporun bütün paydaşlarına hayırlı olmasını diledi.

Aydın, “İlimizde 1 bölgesel, 14 il hakemi, 13 aday hakem ve 6 gözlemci görev yapmaktadır. Birlik ve birliktelik olgusu içinde ilimizin spor taban birlikleri ve futbol ailesiyle beraber Kars’ta uyumlu bir biçimde çalışıyoruz. Amacımız hakemliğe en uygun şekilde hizmet etmek. Yeni sezonda da Kars hakemliğinin daha üst noktalara gelebilmesi için durmadan çalışacağız. İlimizde sporun gelişmesi için hakem camiası olarak üzerimize düşen bütün sorumlulukları yerine getirmeye hazırız. Sezon açılışı için ilimize gelen Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler' Derneği Genel Başkanı Dr. Abdurrahman Arıcı'nın ve MHK Kars Bölge Temsilcisi Turgay Güdü’nün aramızda olduğundan kaynaklı da memnuniyetimizi dile getiriyor ve kendisine teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

İsmet Aydın’ın sonrasında konuşan Turgay Güdü ise Kars’ta ahenk, birlik ve birliktelik içerisinde çalışacaklarını Doğu’nun gelişmesi için ellerinden gelen imkânları seferber edip destek olacaklarının sözünü vererek, hakemlerin ve amatör takımların yanısıra olacağını ifade etti.

Daha sonra söz alan Abdurrahman Arıcı, “Profesyonel çalışıyoruz. Biz de zamanında amatör olduk. Amatör camianın önemini biliyorum. Mecliste komisyonlarda çalıştığım dönemlerde amatörün geleceğine yönelik önemli kanun maddelerini, hakemlerin kamu görevi yapmış olmasını biz çıkarttık. Ben sporun ülkenin her yerinde aynı seviyede kalkınmasını isteyen biriyim. Yaptığım işlerde buna hep özen gösterdim. Buraya gelmeden önce çoğu yere uğradım. Ama bu bölgeler önemli yerler. Elimden geldiğince Kars’ın ve Doğu’nun problemlerinı çözüme ulaştırmak için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum.” ifadesini kullandı.

Yapılan konuşmaların sonrasında khamlecılara plaket verildi. Kars’ın sporunun masaya yatırıldı uygulamada problem ve çözümleri de konuşuldu.

kars’ta-futbol-hakemleri-sezonu-acildi-(1).jpg
kars’ta-futbol-hakemleri-sezonu-acildi-(2).jpg
kars’ta-futbol-hakemleri-sezonu-acildi-(3).jpg
kars’ta-futbol-hakemleri-sezonu-acildi-(4).jpg
kars’ta-futbol-hakemleri-sezonu-acildi-(5).jpg

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İstanbul Yine SallandıÖnceki Haber

İstanbul Yine Sallandı

Karslı öğrenciler Ulaştırma ve Altyapı Bakanına seslendiSonraki Haber

Karslı öğrenciler Ulaştırma ve Altyapı B...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar