Kars Haber

Kars Haberleri

Kars Gündem

Kars Son dakika

kars güncel

Kars'a 8 bin 118 aşı geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kars'a 8 bin 118 aşı geldi
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, Kars’ta 8 bin 118 adet COVİD-19 aşısı geldiğini ve bugüne kadar 6 bin 115 vatandaşın aşı olduğunu belirtti.

Sağlık çalışanlarının hakkının ödenemeyeceğini belirten Vali Öksüz, Kars halkının da salgının önlenmesinde büyük desteklediğine dikkat çekti.

Sağlık çalışanlarının büyük desteğinin beraberinde Kars halkının da salgının önlenmesinde büyük çaba sarf ettiğini vurgulayan Vali Öksüz, vaka sayılarının il genelinde çok azalmasının bir hayli önemli olduğunu dile getirdi.Vaka sayılarının düşmesinin rehavete kapılmak manasına gelmediğine de vurgu yapan Vali Öksüz, aşı çalışmalarının ise Aralıksız olarak devam ettiğini ifade etti.

Sağlık Bakanlığı tarafından Kars’a

 Bugüne dek 8 000 118 adet COVİD-19 aşısı gönderildiğini de belirten Kars Valisi Türker Öksüz, “Son dönemde büyük ilerleme kaydettiğimiz sektörlerden biri de sağlık sektörüdür. Bildiğiniz gibi ülkemiz genelinde olduğu gibi ilimizde de COVİD-19 aşılama çalışmalarına başlandı. Sağlık Bakanlığımız tarafından ilimize bugüne dek 8 000118 adet COVİD-19 aşısı gönderildi ve oluşturulan 22 ekip tarafından 43 aşı uygulama merkezimizde, belirlenen öncelik gruplarına göre toplam 6 000 115 vatandaşımıza uygulandı ve uygulanmaya devam ediliyor. Salgın hastalık nedeniyle ilimizdeki sağlık elemanlarımız ve ilgili kamu kurum ve kuruluşlarımızdaki görevli çalışanlarımız, çok büyük bir fedakârlık örneği sergiliyor. Sağlık elemanlarımızın özverisinin beraberinde; kolluk kuvvetlerimiz ve diğer görevlilerimizin de sayesinde sahada her alanda yapılan denetimler ve halkımızın da bu husustaki duyarlılığı vasıtasıyla çok şükür ilimiz genelinde vaka sayılarında gözle görülür bir düşüş yaşanmaktadır. Bundan sonraki süreçte de rehavete kapılmadan, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğind

 

,

Bilim Kurulumuzun önerileri ve ilgili Bakanlıklarımızın almış olduğu tedbir

kararlarına harfiyen uyarak, hep birlikte bu işin de üstesinden geleceğiz inşallah. Bu vesileyle sağlık kamu hizmetini etkin ve sıklıkla yurttaşlarımıza götüren sağlık elemanlarımız başta olmak sureti ile, salgınla mücadelede görev alan ve büyük özveriyle görev yapan bütün görevlilerimize bir kez daha teşekkür ediyorum, çalışmalarında basitçer diliyorum.” dedi. Kaynak: Serhattv

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
4 Yeni Ambulans İçin Kars'ta Tören DüzenlendiÖnceki Haber

4 Yeni Ambulans İçin Kars'ta Tören Düze...

Kars'ta, kar üzerinde cirit şovSonraki Haber

Kars'ta, kar üzerinde cirit şov

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar