Kars Haber

Kars Haberleri

Kars Gündem

Kars Son dakika

kars güncel

Beşiktaş hücumda fark oluşturuluyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Beşiktaş hücumda fark oluşturuluyor
Süper Lig’in 13. Haftasında BB Erzurumspor’u 4-0 mağlup ederek puanını 22 yapan ve zirveyle arasındaki puan farkını azaltan Beşiktaş,

Beşiktaş hücumda fark oluşturuluyor
Süper Lig’in 13. Haftasında BB Erzurumspor’u 4-0 mağlup ederek puanını 22 yapan ve zirveyle arasındaki puan farkını azaltan Beşiktaş, ligin en fazla gol atan ekibi oldu. Sezonun ilk maçlarında gol sorunsı çeken siyah-beyazlılar, son haftalarda hücumdaki etkinliğiyle öne çıktı.

Beşiktaş hücumda fark oluşturuluyor
Sezona iyi bir başlangıç yapamayan ve ilk 4 haftada yalnızca 1 galibiyet alarak eleştiri oklarının hedefi olan Beşiktaş, yeni aktarımlerin takıma ahenk sağlamasıyla birlikte çehresini değiştirdi ve bilhassa hücumdaki etkinliğiyle öne çıktı. Sezon başından beri takımın performansıy ile alakalı olarak gerek Teknik Direktör Sergen Yalçın, gerekse de Yardımcı Antrenör Murat Şahin 5. Haftaya dikkat çekerek, “5. Haftayı bay geçeceğiz ve bunun beraberinde milli takım arası olacak. Bu periyodu sezon başı kampı gibi değerlendirip tam kapasiteye çıkacağız” açıklamaları yapmıştı. 5. Haftada Denizlispor deplasmanında alınan galibiyetle performansının artacağının sinyallerini veren siyah-beyazlılar, ligde oynadığı son 8 karşılaşmada 6 galibiyet alarak 18 puan topladı ve zirveyle arasındaki puan farkını azaltarak 4. Sıraya yükseldi. Lider Alanyaspor’dan 1 maçı eksik olan Beşiktaş, zirvenin 4 puan gerisinde bulunuyor. Ezeli rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe’nin 23 puan elde etmiş olduğu 13 haftada, 22 puan toplayan Sergen Yalçın’ın ekibinin, Fenerbahçe’den 1 maçı eksik.



Sezona 3-1’lik Trabzonspor galibiyetiyle başlasa da Antalyaspor, Konyaspor ve Gençlerbirliği maçlarında hücumda etkisiz kalan Beşiktaş, bu 3 maçta yalnızca 1 puan toplayıp 2 gol atabilmişti. Milli maç arasının sonrasında hücumda toparlanan siyah-beyazlılar, oynadığı 8 lig yarışmasında 6 galibiyet ve 2 yenilgi alırken, bu karşılaşmaların hepsinde gol atmayı başardı. Son 8 lig maçında 20 gol atan Kara Kartal, kalesinde ise 12 gol gördü. Hücum hattında adeta kendisine gelen Sergen Yalçın’ın ekibi, savunma konusu ile alakalı da performansını gün geçtikçe yukarı çekiyor. Son 2 maçta kalesini gole kapatan siyah-beyazlılar, BB Erzurumspor karşısında da rakibine çok fazla pozisyon vermedi. Geride kalan 12 lig mücadelesinde rakip fileleri 25 kez sarsarak ligin en fazla gol atan takımı olan Beşiktaş’ta Kamerunlu yıldız Vincent Aboubakar da attığı 8 golle gol krallığı yarışında zirveye yükseldi. Aboubakar’ı 6’şar golü bulunan Diagne, Loic Remy, Adem Büyük ve Davidson takip ediyor. Yıldız golcü, siyah-beyazlı ekibin ligde oynadığı son 5 maçta da gol mutluluğu yaşadı ve bu karşılaşmalarda 7 gol attı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Van'da evde kalanlara özel sokak konserleriÖnceki Haber

Van'da evde kalanlara özel sokak konserl...

Kars'ta Ruhsatsız Silah OperasyonuSonraki Haber

Kars'ta Ruhsatsız Silah Operasyonu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar