Kars Haber

Kars Haberleri

Kars Gündem

Kars Son dakika

kars güncel

Başkan Aydın, "Kars 36 Spor'a Hakkında Açıklama

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Aydın, "Kars 36 Spor'a Hakkında Açıklama
Kars 36 Spor Kulüp Başkanı Erkan Aydın, kulübe şuana kadar 368 bin lira bağış yapıldığı belirtti.

Kars 36 Spor Kulüp Başkanı Erkan Aydın, kulübe şuana kadar 368 bin lira bağış yapıldığı belirtti.


Aydın, kulübünün giderinin ise 685 bin lira olduğunu ve Kars 36 Spor Kulübü'nün borcunun bulunmadığını kaydetti.

Kars 36 Spor Kulüp Başkanı Erkan Aydın, basın toplantısı düzenledi. Aydın düzenlemiş olduğu basın toplantısında kulübe yapılan bağış miktarını açıkladı. Kamuoyunda bugünlerde 'kulübe yüksek miktarlarla bağış yapıldığı' dedikodusunun kendini oldukça üzdüğünü ve bu söylemlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) Ligi'nde mücadele eden Kars 36 Spor Kulüp Başkanı yapmış olduğu açıklamada, "Hepimizin malumu olduğu üzere 9 Nisan 2021 tarihi itibari ile Başkanlığını almış olduğumuz kulübümüze, geçen 7 ay boyunca katkı sağlayan herkese teşekkürü borç biliriz. Geçen bu süre zarfında yönetim olarak Kars36 Sporumuzun toplumun takımı olduğu bilinci ile, bütünüyle kapalı ve hiçbir sporcunun olmadığı şekilde almış olduğumuz kulübümüzü, BAL liginde mücadele edecek biçimde hazır hale getirdik. Bu süreç bizler için bir hayli zorlu geçmiştir. Çünkü kulübü kapalı almış olduğumuz halde, 17 Nisan'da başlayacağı bildirilen BAL ligine takımı hazır hale getirmemiz gerekmiştir. Yönetim olarak 35 futbolcu belirledik. Bunların 24 'ü ile anlaşılarak teknik heyet ile takımımız 17 Nisan' a hazır hale getirilmiştir" dedi.

Aydın, "Daha sonra pandemi dolayısı ile BAL ligi ertelenmiştir. Bu süreçte 2 ay boyunca takımımız tesislerimizde idmanlarını sürdürmüş ve masrafları tarafımızca karşılanmıştır. Sürecin sonunda BAL liginin pandemi dolayısı ile sıkıştırılmış lig usulü ile devam edeceği açıklanmıştır. Diğer kulüplerin sıkıştırılmış BAL ligine takım olarak sezon başından itibaren hazırlandıkları için, daha hazır oldukları gözlemlenmiştir. Bütçeler ve pandemi şartları göz önüne alınınca Kars 36 Spor yönetimi olarak oy birliği ile sıkıştırılmış BAL liginde değil de, uzun soluklu BAL ligin de taraftar desteğini arkamıza alarak mücadele etme kararı alınmıştır. Temmuz ayı sonlarında Ziraat Türkiye Kupası'nda mücadele edeceğimiz düşünülerek yeni teknik heyet ve futbolcu transferlerine başlanmıştır. Bu süreçte teknik heyet ve futbolculardan oluşan 28 kişilik kadromuz oluşturulmuştur. 2 ay boyunca Ziraat Türkiye Kupası'nda mücadele edecek duruma gelmiştir. Yalnız ne yazık ki TFF'nin yapmış olduğu duyuruda BAL ligi takımlarının Ziraat Türkiye Kupası'na katılamayacağı ve BAL liginin 31 Ekim'de başlayacağı açıklanmıştır. Bu süre zarfında takımımızı dağıtmayıp tesislerimizde çalışmalarımız soluksuz devam etmiştir" ifadelerini kullandı.

Bu açıklamaları yapma nedenimiz, kamuoyunda oluşan yüksek meblağlı bağış algısını düzeltmektir diyen Aydın, Kars 36 Spor Kulübünün fotoğrafı sosyal ağ hesaplarından yapılan bağış paylaşımları, kamuoyunda meblağ belirtilmediği için bağışlar yüksek algılanmış ve kamuoyu yanlış yönlendirilmiştir. Kars 36 Spor Yönetimi olarak, süreci daima şeffaf ve hesap verilebilir şekilde sürdüreceğimizi, Kars toplumuna ve tüm sporseverlere bildirmek isteriz. 10 Nisan'dan bu güne kadar 2020-2021 ve 2021-2022 sezonları Teknik heyet maaşları, Sporcu peşinatları, Tesis giderleri, yeme-içme, elektrik, internet, Ulaşım giderleri, Trabzon kamp giderleri, sağlık malzemesi giderleri, antrenman, maç ve kamp spor malzemelerinin toplam maliyetleri yaklaşık 685 bin olarak gerçekleşmiştir" biçiminde konuştu.

Kaynak: İHA

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kağızman'da Galibiyet SevinciÖnceki Haber

Kağızman'da Galibiyet Sevinci

Kars'ta tekstil çalışanları Atatürk'ü makineleri başında andıSonraki Haber

Kars'ta tekstil çalışanları Atatürk'ü ma...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar