Kars Haber

Kars Haberleri

Kars Gündem

Kars Son dakika

kars güncel

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan Kars'ta konuştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan Kars'ta konuştu

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Yeniden Refah Partisi'ne 'FETÖ ile terör ile iş birliği yapıyor' demeleri imkansız. Yeniden Refah Partisi'ne 'CHP'nin arkasına takıldı ve geçmişi karanlık, ne olduğu belli değil' diyemezler.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Yeniden Refah Partisi'ne 'FETÖ ile terör ile iş birliği yapıyor' demeleri imkansız. Yeniden Refah Partisi'ne 'CHP'nin arkasına takıldı ve geçmişi karanlık, ne olduğu belli değil' diyemezler." dedi.Fatih Erbakan, Kars Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen Yeniden Refah Partisi Kars 1. Olağan Kongresi'nde yapmış olduğu konuşmada, Türkiye'nin farklı şehirlerinde kongre yaptıklarını ve kuvvetli bir biçimde seçimlere katılacaklarını anlattı.


Kendilerini haber yapmayan medyayı eleştiren Erdoğan, şöyle konuştu:"Yeniden Refah Partisi'ne 'FETÖ ile terör ile iş birliği yapıyor' demeleri imkansız. Yeniden Refah Partisi'ne 'CHP'nin arkasına takıldı ve geçmişi karanlık', ne olduğu belli değil diyemezler.

'Ajandası gizli ne yapacağı belli değil, söyledikleri boş, konuştuklarının içi boş' diyemezler. 'Yeniden Refah Partisi'nin dış güçlerle bağlantısı var' diyemezler. Böylece Yeniden Refah Partisi'ne takacak bir kulp yok."Erbakan, kısa bir süre içinde 81 ilde 805 ilçede teşkilatının toplandığını belirterek, 64 ilde kongre yaptıklarını dile getirdi.Türkiye siyaset tarihinin en büyük kongresini 40 000 kişinin katılımı ile yaparak seçime girme hakkını kazandıklarını anlatan

Erbakan, şunları kaydetti:"İktidara geldiğimizde işçi, kamu personeli ve emekli maaşlarına % 50 zam yapacağız. İnşallah gelir gelmez emeklinin, işçinin, kamu personeliun maaşları üzerinden alınan bütün vergileri kaldıracağız. Elektrik, su, doğalgaz gibi temel insani ihtiyaçları belli bir asgari seviyeye kadar 83 milyona bedava dağıttığı olarak vereceğiz. Tüm emeklilik ve sağlık sigortalarının kapsamı genişletilecek ve hemde miktarı artırılacak."Konuşmanın ardından tek listeyle gidilen seçimde, Yeniden Refah Partisi Kars İl Başkanlığına İbrahim Çelik tercih edildi.Kongreye, CHP, İYİ Parti, Deva ve Gelecek partililerinin il başkanları ile bazı yöneticileri de katıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Okullar ne zaman açılacak, 5 Ekim'de başlıyor mu?Önceki Haber

Okullar ne zaman açılacak, 5 Ekim'de baş...

Azerbaycan-Ermenistan geriliminde 7. Gün: Beyaz bayrakla teslim oldularSonraki Haber

Azerbaycan-Ermenistan geriliminde 7. Gün...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar