Kars Haber

Kars Haberleri

Kars Gündem

Kars Son dakika

kars güncel

Şehirler arası evden eve nakliyat firmaları

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şehirler arası evden eve nakliyat firmaları
Evden eve nakliyat ve Şehirler arası evden eve nakliyat parça eşya taşıma

Nakliyat Firmaları

Parça eşya taşıma, ofis taşıma, asansörlü taşıma, eşya depolama, evden eve nakliyat gibi işlemlerin tamamı firmamız tarafından yapılmaktadır. Uzman kadromuz tüm nakliyat işlemlerini sorunsuz bir şekilde yürütür. Ev ya da ofis gibi yerlerden eşyalar alınarak istediğiniz yere taşınır. Dilerseniz tüm eşyalarınız görevli arkadaşlarımız tarafından paketlenir. Ek olarak da teslim edildiği yerde yerlerine yerleştirilir. Nakliyat firmaları arasında uygun fiyat politikası ile kaliteli hizmet veren sayılı firma vardır. nakliyat firmamız, eşyalarınızı güvenilir bir şekilde taşır. Uygun fiyat ve kaliteli hizmet sağlar. Yetkin belge sahibi ekip arkadaşlarımız eşyalarınızı taşırken tüm süreci başarılı bir şekilde yürütür. Yalnızca taşıma ya da paketleyerek taşıma firmamız tarafından yapılır.

Nakliye Çeşitleri

Evden eve nakliyat işleminde bize ulaştığınızda ilk olarak sizden eşyalar hakkında bilgi istiyoruz. Buna göre geniş araç filomuz içinden araç yönlendirmesi ve personellerimiz içinden görevli kişi yetkilendirmesi yapıyoruz. Daha sonra tarih hakkında bilgi alarak eşyalarınıza ekspertiz raporu çıkarıyoruz. Ekspertiz işleminin ardından sigorta, taşıma süresi ve fiyat konusunda mutabık kalıyoruz. Mutabık kalınca karşılıklı sözleşme imzalayarak kaliteli hizmetimizi sunuyoruz.

Nakliyat hizmetlerimiz sigortalı ve güvenli şekilde yürütülmektedir. Sizlerden teslim aldığımız tüm eşyalara sigorta yapılır. Nakliyat aracımız yolda giderken meydana gelebilecek herhangi bir olumsuz durum için eşyalarınız güvence altına alınır. Bu şekilde eşyalarda oluşabilecek en küçük hasar bile karşılanmaya çalışılır. Firmamız hiçbir hizmeti kaskosuz vermemektedir. Yılların getirdiği deneyim doğrultusunda kaliteli hizmet anlayışımızda sigorta ilk sırada yer alır. Nakliyat firmaları kat edilecek kilometre ve taşınacak eşya ağırlığına göre fiyat vermektedir. En doğru fiyat bilgisi ve kaliteli hizmet için bizleri ücretsiz olarak arayarak bilgi edinebilirsiniz. Şehirler arası nakliyat bu nedenle şehir içi nakliyata göre daha pahalıdır. Ayrıca şehirler arası nakliyat mesafesi uzun olduğu için ulaşım süresi de uzayabilir. Ayrıca fiyatı etkileyen unsurlardan biri de asansörlü nakliyat yapılıp yapılmamasıdır.

Nakliyat Yapan Firmalar

Asansörlü nakliyat genellikle yüksek katlı ya da dar merdivenli binalarda kullanılır. Eğer binanızda asansör yoksa ya da asansör kullanımına nakliyat için izin yoksa mutlaka asansörlü nakliyat yapılmalıdır. Bu nakliyat türünde eşyalarınız büyük ölçüde korunur ve minimum hasar görür. Bilindiği gibi eşya taşıma yapılırken nakliyat firmaları eşyaları çarpabilir, sürtebilir. Böylece eşyalarda ufak çaplı sürtmeler veya başka hasarlar görülebilir. Asansörlü nakliyatta eşyalar direkt evden asansörle araca yüklenir. Bu nedenle merdivende ya da asansörde oluşabilecek hasarlar oluşmaz. Evinizin yer aldığı lokasyon ya da pencereler asansörlü taşıma için uygunsa evden eve nakliyat asansörlü yapılabilir.

Nakliyat firmaları eşya taşıma yaparken eşyaları özenli bir şekilde sarmalıdır. Paketlenmeyen eşyalar hasar görebilir. Eğer eşyaların çevresi doğru bir şekilde sarılırsa kusursuz bir nakliyat yapılır. Nakliyat firması seçilirken mutlaka en ince detayına kadar görüşme sağlanmalıdır. Firmaya eksiksiz bilgi verilmelidir. Eşyaların durumu, nakliye aracının park edileceği en yakın mesafe, taşıma yapılacak yer bilgisi, bina girişi ve merdivenleri hakkında bilgiler verilmelidir. Aksi takdirde nakliye günü anlaşmazlıklar çıkabilir.

Evden eve nakliyatta, Parça eşya taşıma size zaman ve maliyetten tasarruf sağlar. Parça taşıma aynı araçta birden fazla müşterinin eşyalarının taşınmasıdır. Benzer güzergahta bulunan teslimatlarda eşya sayısı azsa aynı araçta taşıma yapılır. Nakliyat firmaları bu şekilde zamandan tasarruf sağlar. Parça eşya taşıma genellikle çeyiz taşıma, tek oda taşıma, yazlık eşyası taşıma, beyaz eşya taşıma gibi taşımalarda kullanılır. Tüm taşıma hizmetleri hem şehir içinde hem de şehirler arasında yapılabilir. Şehirler arası nakliyat tavsiye olanağı büyük

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Benliahmet Köyünde 'At Yarışı' Heyecanı VardıÖnceki Haber

Benliahmet Köyünde 'At Yarışı' Heyecanı...

Kars İl Tarım ve Orman Müdürlüğü personeline hizmet içi eğitimi verildi.Sonraki Haber

Kars İl Tarım ve Orman Müdürlüğü persone...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar