Kars Haber

Kars Haberleri

Kars Gündem

Kars Son dakika

kars güncel

Kaymakam Özerden Atçılar Köyünde

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kaymakam Özerden Atçılar Köyünde
Arpaçay Kaymakamı Mustafa Uğur Özerden, Belediye Başkanı Erçetin Altay ve Milli Eğitim İlçe Müdürü İkram Boz ile birlikte Atçılar Köyü'ndeki ilk ve ortaokulu ziyaret etti.

Arpaçay Kaymakamı Mustafa Uğur Özerden, Belediye Başkanı Erçetin Altay ve Milli Eğitim İlçe Müdürü İkram Boz ile birlikte Atçılar Köyü'ndeki ilk ve ortaokulu ziyaret etti.


Özerden Okul Bölgesi Kaymakamı okul ziyareti kapsamında sınıfları gezerek öğrenciler ve öğretmenlerle bir süre sohbet etti. Yeni kütüphane, yeni akıl oyunları odası, genel okulla ilgili tadilat ve onarımları inceleyen Özerden, özverili çalışmalarından dolayı muhtar Zeki Elma'ya ve hayırseverlere teşekkür etti.

Okul ziyaretinin ardından Özerden Kaymakamı, Belediye Başkanı Erçetin Altay ve beraberindeki müdürler, köy malikanesinde köy halkı ile görüştü. Köylülerin düşüncelerini, özlemlerini, istek ve şikayetlerini dinleyerek ilgili tesis başkanlarından gerekli notları aldı.

Özerden Şerifi, koordinasyonunu Atçılar Köyü Muhtarı Zeki Elma'nın yaptığı toplantının ardından, hayırsever vatandaşlar ve Atçılar köylülerinin desteğiyle; Köyde sosyal amaçlı kullanılacak olan ikinci konutu, Kur'an-ı Kerim'in iki katlı binasını, ayrıca Kur'an-ı Kerim'in ikametgahını ve camisini ziyaret etti.

Mahalle muhtarı Zeki Elma'dan, hayırseverlerin katkılarıyla duvarları yapılan "Malakan" olarak bilinen gayrimüslim vatandaşlara ait bir mezarlığın inşası hakkında bilgi aldı. Muhtar Zeki Elma ve mahalle sakinlerinden köydeki yol ve altyapı sorunları hakkında bilgi alan Özerden Kaymakamı, sorunların kapasiteye göre çözüleceğini söyledi.

Arpaçay Kaymakamı Mustafa Uğur Özer, özverili çalışmalarından dolayı halk ve köylüler adına Köy Muhtarı Atçılara  köye teşekkür ederek, ziyaret ve muayenenin ardından köyden ayrıldı.

 

 

Kaynak : Tacettin DURMUŞ

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kars’a 27 Doktor Kadrosu AçıldıÖnceki Haber

Kars’a 27 Doktor Kadrosu Açıldı

Selim’de Şeker Pancarı Yetiştiriciliği ToplantısıSonraki Haber

Selim’de Şeker Pancarı Yetiştiriciliği T...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar