Kars Haber

Kars Haberleri

Kars Gündem

Kars Son dakika

kars güncel

Katliam gibi kazada uzman çavuş eşi ve minik oğulları hayatını kaybetti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Katliam gibi kazada uzman çavuş eşi ve minik oğulları hayatını kaybetti
Kars'ın Sarıkamış ilçesine bağlı Karakurt-Horasan yolunda otobüs ile otomobilin çarpıştığı kazada

Katliam gibi kazada uzman çavuş, eşi ve minik oğulları hayatını kaybetti


Kars'ın Sarıkamış ilçesine bağlı Karakurt-Horasan yolunda otobüs ile otomobilin çarpıştığı kazada Uzman Çavuş Asil Koca, eşi Pakize Koca ve 4 yaşındaki oğulları Toprak Ege Koca yaşamını yitirdi.

Sarıkamış istikametine giden otomobilin sürücüsü Asil Koca, yoldaki buzlanma nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek yolcu otobüsü ile çarpıştı.

ANNE VE OĞLU OLAY YERİNDE CAN VERDİ


Kazada Asil Koca ağır yaralanırken anne Pakize Koca ve 4 yaşındaki oğlu Toprak Ege Koca olay yerinde yaşamını yitirdi. Yaralı sürücü olay yerine gelen ambulansla hastaneye götürüldü.


BABA DA HASTANE HAYATINI KAYBETTİ

Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazada yaşamını yitiren Asil Koca'nın Çorumlu olduğu ve Sarıkamış Jandarma Komando Taburunda Uzman Çavuş olarak görev yapmış olduğu öğrenildi. Kazanın sonrasında jandarma ekipleri tarafından başlatılan inceleme devam ediyor.

Kars'ın Sarıkamış ilçesine bağlı Karakurt-Horasan yolunda otobüs ile otomobilin çarpıştığı kazada, baba Asil Koca, anne Pakize Koca ve 4 yaşındaki Toprak Ege Koca yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgilere göre kaza Karakurt-Horasan arasında meydana geldi. Sarıkamış istikametine giden 06 BDH 909 plakalı otomobilin sürücüsü Asil Koca, yoldaki buzlanma nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek 34 TR 7316 plakalı yolcu otobüsü ile çarpıştı. Kazada Asil Koca ağır yaralanırken anne Pakize Koca ve 4 yaşındaki oğlu Toprak Ege Koca olay yerinde yaşamını yitirdi. Yaralı sürücü olay yerine gelen ambulansla hastaneye götürüldü. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazada yaşamını yitiren Asil Koca'nın Çorumlu olduğu ve Sarıkamış Jandarma Komando Taburunda Uzman Çavuş olarak görev yapmış olduğu öğrenildi.

Kazanın sonrasında jandarma ekipleri tarafından başlatılan inceleme devam ediyor

Kaynak : İHA

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
JASAT At Hırsızlarının Peşinde: 7 gözaltıÖnceki Haber

JASAT At Hırsızlarının Peşinde: 7 gözalt...

Müdürler hibe yatırımları ile ilgili olarak bilgilendirildiSonraki Haber

Müdürler hibe yatırımları ile ilgili ola...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar