Kars Haber

Kars Haberleri

Kars Gündem

Kars Son dakika

kars güncel

Kars’ta eriyen kar suları şelale oluşturdu!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kars’ta eriyen kar suları şelale oluşturdu!
Kars’ta Hava ısınmayla birlikte karlı sular şelale gibi akmaya başladı. Kars Baraj bölgesindeki küresel ısınmayla birlikte donan göletler kısmen çözülmeye başladı

Kars'ta Hava ısınmayla birlikte karlı sular şelale gibi akmaya başladı. Kars Baraj bölgesindeki küresel ısınmayla birlikte donan göletler kısmen çözülmeye başladı. Bölgenin üst kesimlerinde eriyen kar şelale görüntüsü oluşturdu.

Bölgeyi ziyaret eden Okan Avşar ve Tarkan Yıldız, doğal şelaleyi yakından görmek için yaklaşık 2 km yürüdükten sonra cep telefonlarıyla fotoğraf ve video çektiler.

Kar damlalarının da olduğu bölgede, baraj gölünün eriyen bölgesinde kuşlar ve ördekler yem yemeye devam ediyor.

Bölgenin güzel manzarasını görmek için karayoluyla 2 km yürüdüğünü iddia eden Okan Avşar, "Yürümeye geldik. Bu alana bakınca Has Kars baraj gölünün buzları eridi. Merak ettik oraya vardığımızda buzlar eriyordu ama hiç beklemediğimiz bir görüntüyle karşılaştık hemen arkamızda doğal bir şelale vardı eskiden yoktu şimdi yansıyor Doğada biriken kar suyunun eridiğini gördük 11 ve 12 dereceye kadar çıkan sıcaklıklar ile kırsal kesimde karla eriyip kanyonda doğal şelalelerin oluşmasına neden oluyor.

 

Dere içi, hemen arkamızda görünüyor. Şaşırdık, şimdi yoldan yaklaşık 2 km uzaktayız, uzaktan görüyoruz ve yaklaşıyoruz, buradan görmek istiyoruz, gerçekten inanılmaz. Kamerada olmayabilir ama sesini duymanız gerekiyor, büyüleyici bir ortam ve elinizde olsa herkesin gidip görmesi gereken bir yer. not alınmış.

 

Kaynak: Volkan KARABAĞ

 

 

kars’ta-eriyen-kar-sulari-selale-olusturdu!-(1).jpgkars’ta-eriyen-kar-sulari-selale-olusturdu!-(2).jpgkars’ta-eriyen-kar-sulari-selale-olusturdu!-(3).jpgkars’ta-eriyen-kar-sulari-selale-olusturdu!-(4).jpgkars’ta-eriyen-kar-sulari-selale-olusturdu!-(5).jpgkars’ta-eriyen-kar-sulari-selale-olusturdu!-(6).jpgkars’ta-eriyen-kar-sulari-selale-olusturdu!-(7).jpgkars’ta-eriyen-kar-sulari-selale-olusturdu!-(8).jpgkars’ta-eriyen-kar-sulari-selale-olusturdu!-(9).jpgkars’ta-eriyen-kar-sulari-selale-olusturdu!-(10).jpgkars’ta-eriyen-kar-sulari-selale-olusturdu!-(11).jpgkars’ta-eriyen-kar-sulari-selale-olusturdu!-(12).jpg

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Karların erimesinin ardından 3 evi su bastıÖnceki Haber

Karların erimesinin ardından 3 evi su ba...

Kars Belediyesinden Bahar TemizliğiSonraki Haber

Kars Belediyesinden Bahar Temizliği

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar