Kars Haber

Kars Haberleri

Kars Gündem

Kars Son dakika

kars güncel

Kars'ta belediyeden bahar temizliği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kars'ta belediyeden bahar temizliği
belediye ekiplerinin kaldırım ve caddeleri yıkamasını sahipleri tarafından gelişi güzel park edilen araçlar bazı vakitler aksatıyor.

Kars'ta belediye cadde ve sokaklarda bahar temizliği yapıyor, belediye ekiplerinin kaldırım ve caddeleri yıkamasını sahipleri tarafından gelişi güzel park edilen araçlar bazı vakitler aksatıyor.
Kars'ta belediye cadde ve sokaklarda bahar temizliği yapıyor, belediye ekiplerinin kaldırım ve caddeleri yıkamasını sahipleri tarafından gelişi güzel park edilen araçlar bazı vakitler aksatıyor.Vali/Kars Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz'ün talimatlarıyla İtfaiye Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri şehrin cadde ve sokaklarında bahar temizliği başlattı.


Ekipler, cadde ve kaldırımları köpüklü ve tazyikli su ile yıkayarak temizlemektedir.

Ekipler ilaveten yıkanan kaldırım ve caddeleri dezenfekte de ediyor.Konuy ile alakalı olarak Kars Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü ve itfaiye Müdürlüğü ekiplerinin birlikte sürdürdüğü çalışmalarda kentdeki kaldırımlar, yollar ve ara sokaklar bütünüyle köpüklü su ile yıkanarak dezenfekte ediliyor. Belediye ekiplerimiz Korona virüse karşı ülke genelinde başlatılan tedbirleri kendi mahalliimizde de uygulamak üzere ilk günden bu yana çaba sarf etmektedir. Şehrin bütün cadde ve kaldırımları köpüklü ve tazyikli su ile yıkanmasından, toplu kullanım alanlarının dezenfekte edilmesine kadar titiziyetle bütün önlemler alınarak çalışmalar Aralıksız olarak devam etmektedir" söylendi.Öte yandan belediye ekiplerince yapılan bahar temizliği çalışmalarına yurttaşlardan da destek istendi. Belediye ekipleri yıkma yapmış oldukları caddelerde gelişi güzel park edilen araçların kısa süreliğine de olsa kaldırılmasının çalışmaların sağlıklı yapılacağını kaydettiler.Belediye ekiplerince sürdürülen bahar temizliği çalışmaları gece geç saatlere kadar devam etti. Yapılan çalışmalar ile kaldırım ve caddeler pırıl pırıl oldu

Kaynak:İHA

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çiftçiler Tepki Gösteriyor !Önceki Haber

Çiftçiler Tepki Gösteriyor !

Kazlarının bakımı, beslenmesi ve büyütülmesi çaba gerektiriyorSonraki Haber

Kazlarının bakımı, beslenmesi ve büyütül...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar