Kars Haber

Kars Haberleri

Kars Gündem

Kars Son dakika

kars güncel

Kars Valiliği kararlı: “Tüm tedbirler titizlikle uygulanacak!”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kars Valiliği kararlı: “Tüm tedbirler titizlikle uygulanacak!”

Kars’ta sosyal mesafe kuralına uymayan, 20 yaş altı ve 65 yaş üstü sokağa çıkan 266 şahsa İdari Para Cezası uygulandı.
KARS MANŞET

Kars Valiliği, dünyayı ve ülkemizi etkisine alan Koronavirüs (Covid-19) salgını ile mücadele kapsamında, Bilim Kurulu’nun tavsiyeleri doğrultusunda Cumhurbaşkanlığı ilgili bakanlıklar tarafından ilan edilen çeşitli tedbirlerin Kars’ta da alındığı ve hassas uygulandığı kamuoyuna bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, alınan tedbirler kapsamında Koronavirüs (Covid-19) salgını ile mücadele kapsamında Kars il genelinde, sosyal mesafe kuralına uymayan, 20 yaş altı ve 65 yaş üstü sokağa çıkan 266 şahsa İdari Para Cezası uygulandığı ifade edildi.

Karantina tedbirlerine uymayan ve kumar oynayanlara yönelik olarak ta 7 farklı adli prosedürde toplam 29 şahsa adli prosedür uygulandığı ifade edildi.

Yapılan açıklamada ilaveten toplu taşıma araçlarındaki yüzde 50’lik doluluk oranına ve araç içindeki mesafe kuralına uymayanlara yönelik yapılan kontrolde bin 859 araç kontrol edildiği ve 97 araca ceza uygulanmış olduğu kamuoyuna bildirildi.

Kars Valiliğinden yapılan açıklamada: “Hiç kuşkusuz ki alınan bu kararların etkili olabilmesi ve Koronavirüs (Covid-19) salgınının en hızlıca kontrol altına alınabilmesi için alınan tedbirlere hassas uyulması ve uygulanması gereklidir. Unutulmamalıdır ki insan sağlığı her şeyden önemlidir ve alınan bütün tedbirler vatandaşlarımızın sağlığını korumaya yöneliktir. Dşayetli vatandaşlarımızın alınan tedbirlere ve tavsiyelen uyarılara hassas riayet etmesini önemle rica ederiz. Evde Kalın, Sağlıklı Kalın.”denildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Evinde karantinadaki yaşlı kadından kampanyaya inek bağışıÖnceki Haber

Evinde karantinadaki yaşlı kadından kamp...

Kars Belediyesi'nde ayın personeli uygulaması devam ediyorSonraki Haber

Kars Belediyesi'nde ayın personeli uygul...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar