Kars Haber

Kars Haberleri

Kars Gündem

Kars Son dakika

kars güncel

Kars İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç göreve başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kars İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç göreve başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yayınlanan kararname ile Polis Başmüfettişliği görevinden Kars İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Yavuz Sağdıç sabah saatlerinde kente geldi.

İl Emniyet Müdürlüğünde polis tören mangası ile karşılanan Sağdıç’ı Budur İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Ümit Bitirik, emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri ve birim amirleri karşıladı.

Daha sonra makama geçen Emniyet Müdürü Sağdıç ile Bitirik, devir teslim defterini imzaladılar.

Makamda basın mensuplarına kısa açıklama yapan Bitirik, “Yaklaşık 2 yıl önce yine başta sayın Cumhurbaşkanımız, İçişleri Bakanımız ve Emniyet Genel Müdürümüzün bizleri buraya görevlendirmesiyle geldik, Kars Emniyet Müdürü olarak görevi devraldık. Bu 2 sene içinde Kars halkı için, Karslılar için, ülkemizin Kars ilindeki çalışmalarını yürüttük. Buradaki meslektaşlarımıza beraber Şehrimizin huzur ve güvenliği için başta asayiş konusu olmak üzere terörle mücadele, organize suç örgütleri, asayiş suçları ve ülkemizin yine başındaki diğer sıkıntılı belalı işleri olan her çeşit terör örgütü, FETÖ, PKK, DEAŞ bunlarla mücadele ettik. Umuyoruz ki inşallah Kars halkı bu vermek istediğimiz hizmetlerden ziyadesiyle faydalanmıştır. Ticareti, siyaseti, burdaki hayatı kolaylaşmıştır. Bizim en büyük amacımız hedefimiz zaten Türk polisinin canı pahasına yapmak istediği bu. Bugün de vazifemizin sonuna geldik yine Sayın Cumhurbaşkanımızın uygun görmesiyle, Bakanımızın, Emniyet Genel Müdürlüğünün bizi görevlendirmesi ile Burdur İl Emniyet Müdürü olarak atanmış bulunuyoruz, görevi yine kendi meslektaşım sevgili Yavuz Sağdıç Müdürümüze gönül rahatlığıyla, gururla, şerefle teslim ediyorum. İnşallah sevgili kardeşim benden daha da iyi hizmetleri daha da ileri boyuta yapacağına inancım tam. Allah onunda bizim de işlerimize yardım etsin. Bütün milletimizin başta insanlığın, Kars halkının da işini gücünü rast getirsin.” dedi.

Kars İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç ise “Bizler de 20 Eylül'de sayın Cumhurbaşkanımızın uygun görmesiyle, sayın Bakanımızın, sayın Genel Müdürümüzün görevlendirmesi ile Kars’a İl Emniyet Müdürü olarak atandık. Sayın müdürümüz yaptığı hizmetleri bırakmış olduğu yerden, bayrağı bırakmış olduğu yerden teslim alacağız, devam edeceğiz. Kars halkının huzuru, sevinci, asayişi için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Tabi burda yalnızca bizim emniyet teşkilat olarak yapmamız yetmez. Bütün Kars halkı olarak biz elimizden gelen ne varsa onu yapacağız ve sonuç almaya dair her şeyi yapmak için hazırız, görev aldık. Allah utandırmasın zaten daha da çok görüşeceğiz, çok teşekkür ediyoruz. Sayın müdürümüz Ümit beye de gittiği yerde başarılar diliyoruz.” ifadesini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
KAIFED BİNLERE AŞURE İKRAM ETTİÖnceki Haber

KAIFED BİNLERE AŞURE İKRAM ETTİ

Kars 36 Spor, Mersud Demiroviç ile anlaştıSonraki Haber

Kars 36 Spor, Mersud Demiroviç ile anlaş...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar