Kars Haber

Kars Haberleri

Kars Gündem

Kars Son dakika

kars güncel

Kars 36 Spor’un yeni teknik ekibi göreve başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kars 36 Spor’un yeni teknik ekibi göreve başladı
Kars36 Spor Teknik Direktör Musa Şener, Kars ve Bölge Futbol menajeri Hakan Karaduman ve 11 yeni futbolcu tesislere gelerek göreve başladılar.

Kars36 Spor Teknik Direktör Musa Şener, Kars ve Bölge Futbol menajeri Hakan Karaduman ve 11 yeni futbolcu tesislere gelerek göreve başladılar.


Kars36 Spor Kulübü yönetiminin istifasının sonrasında, Harbiler Taraftar gurubu kurucusu Erkan Aydın “Kars36 Spor sahipsiz değildir” dedi ve kulübün yönetimine talip oldu. 3 Nisan 2021 tarihinde yapılan değişiklikle kulübü devralan Aydın ve yönetimi söz verdikleri gibi bugün Kulübün yöntem kurulu ve yeni 11 futbolcu ile Bal Ligine hazırlıklarına başladılar.

Kars Spor tesislerine gelen yöntem kurul ve futbolcuları Kulüp Başkanı Aydın ve kulüp yöneticileri karşıladı.

Kars 36 Spor Teknik Direktör Musa Şener yapmış olduğu açıklamada; “Bugün Kars 36 Spor kulübümüzde görev yapmak üzere geldik. Şuan 15 futbolcu ile anlaşma yaptık tabi yönetim kurulu ve Başkanımız bu futbolcu arkadaşlarımız ile görüşme yapacaklar. Şuanda Kars 36 Sporda futbolcu sorun yok. Ama bu çok ani gelişen bir durum oldu, ancak biz buna rağmen Kars 36 Spor Futbol takımını çok iyi bir yere gelebilmesi için elimizden gelen her şeyi en ideal şekilde yapacağız. Sezonumuz Kars halkına ve bize hayırlı olsun” dedi.

Kars 36 Spor Futbol menajeri Hakan Karaduman; “Sayın Başkan Erkan Aydın ve yönetimini canı gönülden kutlama ediyorum. Sıkıntılı bir süreçte bu kulübü devralmış Kars Spor’a mal olmuş insanlar bizde bu dostluktan kaynaklı burdayız. Ankara, İzmir, İstanbul, Malatya, Elazığ gibi illerimizden karma yaptık. Bu illerimizden seçkin futbolcularımızı Kars’a davet ettik. İnşallah Kars 36 Sporu laik olduğu yerde hep birlikte göreceğiz ve İnşallah Kars’ı en ideal şekilde temsil ederiz.” biçiminde konuştu.

Kars 36 Spor Kulüp Başkanı Erkan Aydın ise yapmış olduğu açıklamada; “Kars 36 Spor Teknik Direktör Musa Şener, Kars ve Bölge Futbol menajeri Hakan Karaduman ve 11 yeni futbolcu bugün tesislerimize geldiler. 16 futbolcumuz ise Kars ilimizden aldık. Bugün itibarıyla kulübümüz hazır bundan sonrası ise artık amacımız olan ligde en ideal şekilde mücadelemizi sürdürmek olacaktır” ifadesini kullandı.

Aydın, “Kars36 Spor kulübünün yeni aktarım ettiği futbolcularına da sizler bizler hep birlikte bir bütün olmak yolunda bugün burda bulunmaktayız. Sizlerle çok daha iyi ve istenen hedefe birlikte hızlı ve emin adımlarla ilerleyeceğiz. Ben sizlere kulübümüz adına ve Kars halkı adına güzelgeldiniz diyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Volkan KARABAĞ

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kars İl Koordinasyon Kurulu 2021 yılı 2. Toplantısı Kars Vali Vekili Mehmet Zahid Doğu başkanlığında yapıldıÖnceki Haber

Kars İl Koordinasyon Kurulu 2021 yılı 2....

Kars’ta hırsızlık yapan 2 kişi tutuklandıSonraki Haber

Kars’ta hırsızlık yapan 2 kişi tutukland...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar