Kars Haber

Kars Haberleri

Kars Gündem

Kars Son dakika

kars güncel

Kamyonculardan Eylem

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kamyonculardan Eylem

Genel kamyoncu kitlesi hükümetin ağır yaptırımları ile ilgili şikayetlerini dile getiriyorlar.

3. KÖPRÜ PAHALI VE GİDİŞ GELİŞ MAALİYETLERİ YÜKSEK

HGS ÜCRETLERİ YÜKSEK

BANDROL ÜCRETLERİ YÜKSEK

MAZOT VE DİĞER YAKITLAR YÜKSEK

3 köprü pahali ve maliyeti yüksek daha çok km yapılyor kamyoncular sahipsiz kurum olduklar için mecbur kalıyorlar. Hgs artış ve ticari araçlar için src ve pisko teknik kartı her yıl zorunluluğun yanı sıra en düşük bandrol parası 7000 ile 4000 TL gibi yüksek ücret, ssk aylık zorunlu olarak 850 TL, trafik sigortası 4000-9000 TL arası kasko ücretleri 3000-9000 TL gibi yüksekücretlerden dolayı kamyoncular çok zor durumda kalmaktadırlar.

çeşitli zorlukları dile getiren kamyoncular bu konularda devletten acil bir yenileme çalışması beklemektedir. Bazı şehirlerde greve yoğun katılım sağlandı.

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar diliyorum Öncelikle siz de biliyorsunuz ki bu Takograf nedeni ile bir sürü problem yaşayacağız bu sonun başlangıcıdır hep beraber bir olalım ki bu sorunlarımızı dile getirelim burada bana değmeyen yılan bin yaşasın mantı olmasın yarın herkes bundan ağzı yanacaktır. bu sistem bizim tepkimizi ölçmektedir. Biz etkili bir tepki vermiş olsak bu verilen karardan vazgeçilmiş olacağını göreceksiniz. Arkadaşlar bu tagografi yazını düşünemezsiniz İstanbul'dan Diyarbakır'a bir nakliyat firma araci bu sistemle bir haftada Anca bir yükü götürebilirsiniz. sizin şoförünüz ve hatta kardeşini çalıştığında en ufak bir hata yaptığı zaman burada ciddi sıkıntılarla karşı karşıya kalacağız. buradaki amacımız şu anki problemin giderilmesi dir Tabii ki uygulanabilir Ama şu anki koşullar bunun için yetersizdir arkadaşlar mazotu maliyetleri Bunlar tamamı giderlerimiz bizim için çok büyük maliyetler dir ama son zamanlarda en ufak bir şeyde de ciddi cezalarla karşı karşı karşıyayız bizim sesimizi kısmak için sistem üzerinde böyle şeyler yaparak bizi mağdur etmeye çalışıyorlar arkadaşlar bak çok ciddi söylüyorum bunun yazını düşünün İstanbul'da eşyayı alıp Diyarbakır'a götürdüğünüz düşünün çok büyük problemlerle karşılaşacağız Yani bunu dikkatli bir şekilde göz önünde bulunduralım söylüyorum arkadaşlar bugün bana ise yarın başkasına Yarın başkasına ise bugün bana burada bir olalım bu kamyoncu ve kamyoncu şekli ile olmasın Bugün ben oturayım Yarın başkaları Ne de olsa adıma Eylem yapıyor olmasın Biz burada kendi ekmeğimizi almaya çalışıyoruz. burada bir sorun vardı koşullar yetersizdir çok ciddi mağduriyetler ile karşı karşıya geleceğiz. arkadaşlar söylüyorum bakınız bir ayki sizin şoförünüzün bütün kusurlarını sistem otomatikman görmüş olacak Ve bunu gördüğü zaman sizin haberiniz olmadan prosedürde ceza 10.000 veya 20000 bin mi kaç bin lirayı sistem üzerinde ceza kesecek bile biliyor olacaksınız. Ki bu cezalar da size 2 ay 3 ay ve hatta 2 sene sonra karşımıza çıkartacaklar araçlarımızı Satsak dahi bunun altından çıkamayız Yani herkes bu konuda duyarlı olsun birlikte ne kadar güçlü olacağımızı gösterelim arkadaşlar Herkese saygılar iyi akşamlar diliyorum Şu an için tepkimizi koymak adına duymayan arkadaşlarımız da bizim Bütün gruplara 3 gün boyunca iş paylaşımı yapılmayacaktır tepkimizi bu şekilde Birliği sağlamak adına yapmaya çalışıyoruz herkesin bilgisi olması adına burdan paylaşmak istedik.

Not:bu büyük lojistik ve nakliyat firmaların talebi üzerinde yapılan birşey
Amaç bizim gibi insanların araçlarını satması veya bir lojistiğe girmektir.

karshaberleri.net ailesi olarak kamyoncu emektar vatandaşlarımıza şartların tekrar gözden geçirilimesi gerektiğini hatırlatmak isteriz


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Karslı işadamı Karnavas Şalını Japonya’ya ihraç edecekÖnceki Haber

Karslı işadamı Karnavas Şalını Japonya’y...

Doğu Ekspresi Raydan ÇıktıSonraki Haber

Doğu Ekspresi Raydan Çıktı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar