Kars Haber

Kars Haberleri

Kars Gündem

Kars Son dakika

kars güncel

Düğünde kavga çıktı, gelin ve 2 kişi hastanelik oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Düğünde kavga çıktı, gelin ve 2 kişi hastanelik oldu

Denizli'de düğün sırasında iki aile üyeleri birbirlerine girdi. Sandalyelerin havada uçtuğu düğünde tarafları polis ekipleri zorlukla ayırdı. Polis ekiplerinin coplu müdahalesinin ardından gelin dahil 3 kişi hastane kaldırılırken bir kişi "Hiçbir şey olmamış gibi yapıyoruz" demesi dikkat çekti.

Pamukkal'de bir düğünde gelin ve damadın aileleri birbirine girdi. Polisin coplarla ayırdığı kavgada gelin dahil 3 kişi hastane kaldırıldı.Olay, Pamukkale ilçesi Anafartalar Mahallesinde meydana geldi. Düğünün bitmesine dakikalar kala iki aile üyesi gençler arasında henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü münakaşa çıktı. Kısa sürede tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine taraflar birbirlerine sandalyeler ile saldırdı. Çevredeki yurttaşlar, ayırma çabalarının sonuçsuz kalması üzerine polis ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve Yunus timleri sevk edildi. Polis ekipleri tarafları ayırmaya çalıştı. Polis ekiplerinin tüm uğraşlarına rağmen taraflar ayrılmayınca coplarla müdahale etti. Olaylar bir şahıs kafasından aldığı darbe ile yaralanırken gelin ve misafirlerden bir şahıs fenalık geçirerek bayıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları ve fenalaşan iki kişiyi Denizli Devlet Hastanesine kaldırdı.

"HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ YAPIYORUZ"

Polis ekiplerinin tarafları ayırması üzerine iki taraf evlerine dağıldı. O sırada polis ekipleri iki aile üyesini barıştırmak için çaba sarf etti. Gelin ve damat tarafında aile büyükleri gelerek barıştı. O esnada bir şahsın "Bugün burda hiçbir şey olmamış gibi yapıyoruz" demesi ise dikkatlerden kaçmadı.Öte yandan, hastaneye kaldırılan kişilerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak: İHA


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Selahattin Demirtaş’ın Avukatı Hayatını KaybettiÖnceki Haber

Selahattin Demirtaş’ın Avukatı Hayatını...

Kars'ta İki Günde 3 Kişi İntihar Ederek Yaşamına Son VerdiSonraki Haber

Kars'ta İki Günde 3 Kişi İntihar Ederek...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar