Kars Haber

Kars Haberleri

Kars Gündem

Kars Son dakika

kars güncel

“Bayramlar, herkesin ortak duygularda birleştiği mübarek günlerdir”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Bayramlar, herkesin ortak duygularda birleştiği mübarek günlerdir”

Kars Valisi Türker Öksüz, Ramazan Bayramı sebebiyle mesaj yayımladı.
Vali Öksüz, mesajında, “Büyük bir manevi huzlinka idrak ettiğimiz rAhmet, mağfiret ve bereket ayı Ramazan-ı Şerif'i uğurlamanın hüznü ile beraber bir Ramazan Bayramı'na daha kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz” ifadelerine yer verdi.


Bayramların sevgi, saygı ve kardeşlik duygularımızın en canlı biçimde tezahür ettiği, toplumsal barışın ve huzurun pekiştiği, problemler bulunsa da yüzlerin güldüğü ve hernet ortak duygularda birleştiği mübarek günler olduğunu belirten Vali Öksüz’ün mesajı şu şekilde: “Bizler de bu bilinç içerisinde bu özel günü, anlamına makul olarak kutlamanın yanı sıra, bayram yapamayanların derdine, kederine, acısına ortak olabilmeliyiz. Ramazan ayının taçlandırıldığı gün olan Ramazan Bayramının, tüm vatandaşlarımızın, fakirlarla, mağdlinkarla, ihtiyaç sahibi insanlarla dayanışma ve yardımlaşmasına vesile olması, bu mübarek günün anlamına anlam katacaktır. Bu mübarek günlerde şehitlerimizi ve gazilerimizi şükranla, minnetle anıyoruz. Unutmayalım ki, böyle büyük güçlü bir ülkede hür yaşayabiliyorsak bunu onlara borçluyuz. Şehitlerimizin aileleri ve gazilerimiz hepimize emanettir. Onlar en dşayetli varlıklarını bu vatan için feda etmişlerdir. Milletimizin gözbebeği olan şehit yakınlarımızı ve gazilerimizi baş tacı ederek, layık oldukları saygı ve sevgiyi her zaman göstermeliyiz. Bu bayramda da onların yanısıra olmalıyız.


Değerli Karslı Hem hemşerilerim,
Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Koronavirüs (Covid-19) salgını sebebiyle sorunlı günler yaşıyoruz. Ramazan ayının zenginliği ve özelliği olan iftar ve sahur sofraları ile teravih namazı ve diğer sayılarımizde bir arada olamadığımız için Ramazan ayını buruk yaşadık. Bu bayramda, Covid-19 salgını ile mücadele tedbirleri kapsamında halkımızın sağlığı için uygulamak zorunda olduğumuz sokağa çıkma kısıtlaması ve yeni kontrollü sosyal hayatımızdan kaynaklı her ne kadar sarılıp kucaklaşamasak da Türk Milleti olarak, gönül beraberliğimizle bayramın maneviyatını en uygun şekilde yaşayacağımıza, bu sorun günleri yine milletçe birlik, birlikte ve dayanışma duygularımız içinde hep beraber aşacağımıza yürekten inanıyorum. Bu duygu ve kanaatlerle; birlik ve birliktelik içerisinde nice mutlu bayramlara ulaşmak ümidiyle başta Karslı hemkentilerim olmak suretiyle bütün vatandaşlarımızın mübarek Ramazan Bayramı'nı en içten isteklerimle kutluyorum. Bu kutlu bayramın aziz milletimize, bütün insanlığa sağlık, barış, kardeşlik, güzel ve huzur getirmesini temenni ediyorum.”

Kars Haberlerı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Binlerce kişinin ziyaret ettiği Harakani Türbesi bu bayramda sessiz kaldıÖnceki Haber

Binlerce kişinin ziyaret ettiği Harakani...

Evinin önünde oturan vatandaşı darp eden polisler hakkında soruşturma başlatıldıSonraki Haber

Evinin önünde oturan vatandaşı darp eden...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar