Kars Haber

Kars Haberleri

Kars Gündem

Kars Son dakika

kars güncel

AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, Her zaman vatandaşımızın yanındayız

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, Her zaman vatandaşımızın yanındayız
AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, Ramazan ayında iftar öncesi esnaf ve yurttaşlarla bir araya gelerek sorunlarını ve isteklerini dinlemeye devam ediyor.

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, Ramazan ayında iftar öncesi esnaf ve yurttaşlarla bir araya gelerek sorunlarını ve isteklerini dinlemeye devam ediyor.
AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, İl Kadın Kolları Başkanı Zelal Sara, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile kadim Serhat kenti Gazi Kars’ta esnafları ve yurttaşları ayrı ayrı ziyaret etti, hasbihal ederek, sorunlarını ve isteklerini dinledi. AK Parti olarak her fırsatta Karslılarla bir arada olmaya gayret gösteren Başkan Çalkın, kusurleri belirleme edip, Milletvekilleriyle paylaşarak çözülmesini sağlıyor.
Başkan Adem Çalkın’ın tutum ve davranışları yurttaşlar tarafından takdir edilerek, yakın ilgi ve alakası memnun ediyor ve hiçbir ayrım gözetmiyor.

Esnaf ve yurttaşlar iftar öncesi kapısını açarak kendilerini ziyaret eden Başkan Çalkın'a yoğun ilgi gösterdi.

Başkan Çalkın, “Millete gitmeye devam edeceğiz. Halkımıza misafirperverliği için teşekkür ediyoruz. Esnaflarımıza hayırlı işler bol kazançlar, yurttaşlarımıza daha sağlıklı günler dilerim. Allah'ın izniyle korona virüs pandemisi zor dönemlerinı da yine birlikte aşacak ve özlenen hoş günlere kavuşacağız. Hemşerilerimizin sorun ve isteklerini bizzat dinledik. Her zaman vatandaşımızın yanısırayız. Onların sorunlarını çözüme ulaştırmak için hep birlikte el ele vererek çalışmaktayız. Hemşerilerimizin dile getirdikleri sorunların çözümü noktasında elimizden geleni yapacağız ve inşallah çözeceğiz” dedi.

Çalkın, “Halkımızın bu teveccühü bize enerji veriyor. Bizlerde AK partinin temsilcileri olarak vatandaşlarımızın bu teveccühüne layık olmaya gayret gösteriyoruz. Türkiye, Cumhuriyet tarihinin en çok hizmetini AK Parti vasıtasıyla aldı. Yine Türkiye AK Parti hükümetleri ile gününü kurtaran bir ülke olmaktan çıkarak geleceği planlayan, çevresindeki ülkelerin gündemlerini belirleyen bir ülke konumuna geldi. 65’nci hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan, TBMM Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof.Dr. Yunus Kılıç’ın destekleri ile Kars’ın her köşesine en hoş hizmet ve itinayı göstereceğiz” biçiminde konuştu.



AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın ve Teşkilatlarının devamlı toplumun arasında olarak talep ve arzularıni dinlemelerinden memnuniyet duyan yurttaşlar; “İl Başkanı Adem Çalkın, sadece seçimlerde değil daima yurttaşlarla bir araya geliyor. AK Parti toplumun teveccühü vasıtasıyla iktidarda kaldı. Kars ve ilçelerine AK Parti hükümetleri vasıtasıyla hizmetler gelmeye başladı. Suyu yolu olmayan köyümüz nerdeyse kalmadı. Köylerde ebesiz-hemşiresiz sağlık Ocakları ve öğretmensiz okul nerdeyse kalmadı. Allah Cumhurbaşkanımızdan, Milletvekillerimizden, İl Başkanımızdan ve ekibinden razı olsun. Başkanımız her fırsatta il ve ilçelerde ziyaretler gerçekleştirerek halkımızın, esnaflarımızın talep ve sorunlarını dinliyor. Genç, çalışkan İl Başkanımıza teşekkür ediyoruz” diyerek görüşlerini söylediler.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kars’ta şehire gelenlere 10 gün izole! | Kars HaberleriÖnceki Haber

Kars’ta şehire gelenlere 10 gün izole! |...

Kars’ta zincir marketlere kısıtlama, kente gelenlere 10 gün izole!Sonraki Haber

Kars’ta zincir marketlere kısıtlama, ken...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar