Kars Haber

Kars Haberleri

Kars Gündem

Kars Son dakika

kars güncel

Mehmetçik’ten Köyde Görev Yapan Öğretmenlere Sürpriz Ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mehmetçik’ten Köyde Görev Yapan Öğretmenlere Sürpriz Ziyaret
Mehmetçik’ten 2000 300 rakımdaki köyde görev yapan öğretmenlere sürpriz ziyaret

Kars İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 2 000 300 rakımdaki köyde görevli öğretmenlere sürpriz ziyarette bulunarak, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Merkeze bağlı Karakale köyüne giden İl Jandarma Komutanlığına bağlı Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, burada bulunan ilkokulda sınıflarında ders işleyen öğretmenlere sürpriz yaptı.

Öğretmenlere çiçek takdim eden askerler, öğrencilere de boyama kitabı ve Türk bayrağı hediye etti. Jandarma ekipleri, öğretmen ve öğrencilerle hatıra resmi çektirdi.

Okulun 2. Sınıf öğrencilerinden Eylül Kesikkol, jandarma ekiplerine hediyeler için teşekkür ederek, İstiklal Marşı’nın 5 kıtasını okudu.

Karakale İlkokulu Müdürü Edanur Arslan, jandarmanın köye gelip Öğretmenler Günü’nü kutlamasından mutluluk duyduklarını dile getirerek, “Böyle bir sürpriz beklemiyorduk, ders esnasında kapımız çaldı, karşımızda Mehmetçik’i gördük, çocuklar da çok sevindi. Çocuklara da hediyeler verdiler, kendilerine teşekkürü bir borç biliriz.” dedi.

Öğretmenlerden Mukaddes Satar da ilk Öğretmenler Günü’nü kutladığını ifade ederek, “Mehmetçik’in bu sürprizinden gurur duyduk. Onların bize saygı duyması, hediyeler getirmesi, Öğretmenler Günü’nü kutlaması bizim için onur ve gurur verici. Hepsine çok teşekkürü bir borç biliriz.” ifadelerini kullandı.

 

Mehmetçik’ten 2000 300 rakımdaki köyde görev yapan öğretmenlere sürpriz ziyaret

 

Mehmetçik'ten 2 bin 300 rakımdaki köyde görev yapan öğretmenlere sürpriz ziyaretMehmetçik'ten 2 bin 300 rakımdaki köyde görev yapan öğretmenlere sürpriz ziyaretMehmetçik'ten 2 bin 300 rakımdaki köyde görev yapan öğretmenlere sürpriz ziyaret

Mehmetçik'ten 2 bin 300 rakımdaki köyde görev yapan öğretmenlere sürpriz ziyaret

 

Kaynak : AA / Cüneyt Çelik

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Benzin ve Motorin Tarihi ZamÖnceki Haber

Benzin ve Motorin Tarihi Zam

CHP Genel Başkan Yardımcısı Kağızman'daSonraki Haber

CHP Genel Başkan Yardımcısı Kağızman'da

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar