Kars Haber

Kars Haberleri

Kars Gündem

Kars Son dakika

kars güncel

Kazadan kurtarılan Aysima evinde ziyaret edildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kazadan kurtarılan Aysima evinde ziyaret edildi
Kazadan Minik Aysima otomobilin altından kurtaran polis memuru Celal Aydın, Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç ve Ekip Arkadaşları ailesini ziyaret etti.

Minik Aysima  otomobilin altından kurtaran polis memuru Celal Aydın, Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç ve Trafik Müfettişi ve Tapu Müdürü Murat Gezer ile birlikte Özdemir'in ailesini ziyaret etti.


Kars'takızağın çarpmasından kendini kurtaran ancak yaralanan polis memuru Celal Aydın, hastaneden taburcu olduktan sonra il emniyet müdürü Yavuz Sağdıç'ı ziyaret ederek teftiş ve kayıt yaptırdı. Bölüm Murat Gezer ve Aysima Özdemir (5) evlerinde. . Polis Aydın, Şerif Sağdıç ve Aysima'ya çeşitli hediyeler vererek şans diledi.

Kaza, 10 Mart'ta Bayrampaşa Mahallesi TOKİ Konutları mevkiinde meydana geldi. Berna Özdemir, kızı Aysima ile alışveriş yaparken ayağı kaydı. Anne ve kızı hafif yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Trafik memuru Celal Aydın, kaza mahallini araştırırken, yolun ortasında ambulans bekleyen Aysima'ya doğru kayan bir otomobil gördü. Aydın, Aysima'yı yolda durdurdu ancak kendisine araba çarptı. Aydın, düşüp kafasını otomobilin arka tamponuna çarparak yaralandı. Anne ve kızı, polis memuru Celal Aydın ile birlikte tedavi edilmek üzere Harakani Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Emniyet Müdürü Kars Yavuz Sağdıç, polis memuru Celal Aydın'ı hastanede ziyaret etti. Şube müdürü ve trafik müfettişi Murat Gezer'den bilgi alan Sağdıç, yaralı polisler Aydın ve Özdemir'in ailelerine 'bir an önce şifa' diledi. Aysima'yı doğuran Sağdıç, iyileştiğinde kendisini ziyaret edeceğini söyledi. Polis memuru Ebru Sağdıç'ın eşi, polis memuru Celal Aydın ve Teftiş ve Trafik Kayıt Daire Başkanı Murat Gezer ile birlikte taburcu olan anne ve kızını evde ziyaret eden Emniyet Müdürü Sağdıç, "Neyse ki her iki kaza da az da olsa atlatıldı. . Polis memuru ile anne ve kızının sağlık durumları iyi. Polislerimiz bir trafik kazasına müdahale ederek kahramanca müdahale etti. onu tebrik ederim. Sürücüler, özellikle karlı ve buzlu yollarda ekstra dikkatli olmalıdır. Kaydıraklar istenmeyen kazalara neden olabilir” dedi.

 

kazadan-kurtarilan-aysima-evinde-ziyaret-edildi-(1).jpgkazadan-kurtarilan-aysima-evinde-ziyaret-edildi-(2).jpgkazadan-kurtarilan-aysima-evinde-ziyaret-edildi-(3).jpgkazadan-kurtarilan-aysima-evinde-ziyaret-edildi-(4).jpgkazadan-kurtarilan-aysima-evinde-ziyaret-edildi-(5).jpgkazadan-kurtarilan-aysima-evinde-ziyaret-edildi-(6).jpg

Kaynak : Volkan KARABAĞ


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kars’ta Acil Durum Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldıÖnceki Haber

Kars’ta Acil Durum Koordinasyon Kurulu t...

HDP Kars’ta düzenleyeceği ‘Nevruz Bayramı’ programını iptal ettiSonraki Haber

HDP Kars’ta düzenleyeceği ‘Nevruz Bayram...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar