Kars Haber

Kars Haberleri

Kars Gündem

Kars Son dakika

kars güncel

Kars’ta ucuz altın vaadiyle 400 bin liralık dolandırıcılık

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kars’ta ucuz altın vaadiyle 400 bin liralık dolandırıcılık
Kars’tan ucuz altın almak isterken 400 bin lirasını kaptırdı. Ucuz altın almak vaadiyle bir kişiyi tuzağa düşürüp dolandırıcılık yapan 3 kişi yakalandı.

Bitlis’ten S.A. isimli vatandaş Kars’tan ucuz altın almak isterken 400 bin lirasını kaptırdı. Ucuz altın almak vaadiyle bir kişiyi tuzağa düşürüp dolandırıcılık yapan 3 kişi yakalandı.

 

Bitlis’te yaşayan S.A. telefonla Kars’taki bazı vatandaşlarla irtibat kurarak ucuz altın almak vaadiyle kentte geldi. Görüştüğü kişilerle önce 3 adet küçük altın satın aldı ve kuyumcuya giderek altınları bozdurdu. Şahıs, daha sonra 400 bin lira ile aynı kişilerle görüşme gerçekleştirdi ve 400 bin lirasını elinden alan dolandırıcılar “sen bizi ihbar etmişsin” bahanesiyle S.A.’yı darp etti.

S.A.’nın suç duyurusunda bulunmasının ardından olayla ilgili soruşturma başlatılan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmada olayı H.K.(58) ve kadınlar N.A.(43) ve C.A.(26) isimli şahısların gerçekleştirdiğini belirledi.

Polis ekiplerince düzenlenen operasyonda 3 kişiyi gözaltına aldı

Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada, çoraba konularak soba borusu bacasına gizlenmiş 8 tam, 162 çeyrek olmak üzere toplamda 170 altın ele geçirildi. Altınların yapılan ilk belirlemeye göre bazı altınların 1800’lü yıllara ait olduğu bazılarının ise gerçek altın olduğu bildirilirken, incelenmek üzere kriminale gönderildi.

"Dolandırıcılık ve Yağma" suçundan adli makamlara sevk edilen şahıslardan H.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kadınlar N.A. ve C.A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak : Volkan KARABAĞ

kars’ta-ucuz-altin-vaadiyle-400-bin-liralik-dolandiricilik-(6).jpgkars’ta-ucuz-altin-vaadiyle-400-bin-liralik-dolandiricilik-(1).jpgkars’ta-ucuz-altin-vaadiyle-400-bin-liralik-dolandiricilik-(2).jpgkars’ta-ucuz-altin-vaadiyle-400-bin-liralik-dolandiricilik-(3).jpgkars’ta-ucuz-altin-vaadiyle-400-bin-liralik-dolandiricilik-(4).jpgkars’ta-ucuz-altin-vaadiyle-400-bin-liralik-dolandiricilik-(5).jpgkars’ta-ucuz-altin-vaadiyle-400-bin-liralik-dolandiricilik-(7)-001.jpg

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kars'ta kar nedeniyle 32 yerleşim yerine ulaşım sağlanamıyorÖnceki Haber

Kars'ta kar nedeniyle 32 yerleşim yerine...

Kars'ta Ramazan Öncesi Harakani Türbesi Doldu TaştıSonraki Haber

Kars'ta Ramazan Öncesi Harakani Türbesi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar