Kars Haber

Kars Haberleri

Kars Gündem

Kars Son dakika

kars güncel

Kars’ta öğrencilerin yağmurla birlikte çamur sınavı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kars’ta öğrencilerin yağmurla birlikte çamur sınavı
Kars'ta bahar yağmurlarının başlaması ve karların erimesi ile öğrenciler engebeli ve çamurlu bir yolda okula gitmekte zorlanır.

Kars'ta bahar yağmurlarının başlaması ve karların erimesi ile öğrenciler engebeli ve çamurlu bir yolda okula gitmekte zorlanır.

Kars'ta bahar yağmurlarının başlaması ve karların erimesi ile öğrenciler engebeli ve çamurlu bir yoldan okula gitmeye çalışırlar.

İlk yağmur ve kar erimesiyle Yenişehir ilçesindeki 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi ve Yenişehir Lisesi öğrencileri okula gidene kadar çamurla boğuştu.

Okula gidene kadar çamur içinde kalan öğrenciler, yağmur yağmadan okula giderken hükümetten bir çözüm bulmasını istiyor.

Aynı bölgede bulunan özel bir okula giden yolun da sıcak asfalt olduğundan şikayet eden öğrenciler, baharın ilk günlerinde çamurlu bir yoldan okula giderek eğitimlerine devam etmeye çalıştıklarını ileri sürdüler.

Öğrenciler yetkilileri arayarak, “Yollarımız çok çamurlu, çok kötü, gelip yollarımızı temizlemeliler. Ya da boşaltmalarına izin verin” diyor.

Çocuklarını okula götüren öğrencilerin velileri, yağmur başlamadan önce geçici de olsa okula giderken önlem alınması gerektiğini söyledi.

Çocuğunun okula girerken ayaklarının ıslak olduğunu söyleyen veli, “Okula giden yol hala çamurlu, yetkililerin bir çözüm bulması gerekiyor. Çamura saplandık” dediler.

Öte yandan, okula gitmek için her sabah erkenden okuldan çıkan öğrenciler kıyafetlerine çamur bulaştırmamak için köşeden köşeye koşuyorlar. Yetkililerin yağmurdan daha da zarar gören okul yoluna geçici de olsa bir çözüm bulması bekleniyor.

Kaynak : İHA

kars’ta-ogrencilerin-yagmurla-birlikte-camur-sinavi-(1).jpgkars’ta-ogrencilerin-yagmurla-birlikte-camur-sinavi-(2).jpgkars’ta-ogrencilerin-yagmurla-birlikte-camur-sinavi-(3).jpgkars’ta-ogrencilerin-yagmurla-birlikte-camur-sinavi-(4).jpgkars’ta-ogrencilerin-yagmurla-birlikte-camur-sinavi-(5).jpgkars’ta-ogrencilerin-yagmurla-birlikte-camur-sinavi-(6).jpgkars’ta-ogrencilerin-yagmurla-birlikte-camur-sinavi-(7).jpg

 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kars’ta Kar YağışıÖnceki Haber

Kars’ta Kar Yağışı

Kars’ta üç kurum arasında işbirliği protokolü imzalandıSonraki Haber

Kars’ta üç kurum arasında işbirliği prot...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar