Kars Haber

Kars Haberleri

Kars Gündem

Kars Son dakika

kars güncel

Kars’ta Durak Camlarını Kırdılar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kars’ta Durak Camlarını Kırdılar
Kars'ta dolmuş durağının camları kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kırıldı.

Kars'ta dolmuş durağının camları kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kırıldı.


Yenişehir Mahallesi İsmail Aytemiz Bulvarı Kars Harakani Devlet Hastanesi önünde ve Kars Müftülüğü İlyas Gümüş Kuran Kursu karşısında bulunan “Dolmuş Duraklarının” camları kimliği belirsiz kişilerce kırılırken, yurttaşlar ise; dolmuş duraklarına zarar vermenin kimseye faydasının olmayacağını, fakat zararı olacağını diyerek tepki gösterdiler.

2000 de dönemin Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu tarafından Kars’ta toplu taşıma Kars halkının hizmetine sunuldu. Kars’ta bütün mahalleleri bir birine yakın eden bu hizmet ile beraber kent mobilyaları, şeffaf dolmuş durakları, Işıklı reklam tanıtım panoları ve billboardlar hizmete girdi. Ne yazık ki, o günden bu güne dek sağlam kalmayı başaran şeffaf dolmuş durakları, ışıklı reklam tanıtım panoları ve billboardlar bugünlerde ardı ardına kendisini bilmezler tarafından zarar görmekte.

Yenişehir Mahallesi'nde yurttaşlar

 Dolmuş beklemeleri için yaptırılan ve senelerdir sağlam şekilde hizmetini sürdüren, iki adet modern camlı dolmuş durağının cam kısmı ve Işıklı reklam tanıtım panoları kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kırılarak kullanılamaz hale getirildiler.

Aktif olarak hizmet eden dolmuş duraklarının camlarının bilinçsiz kişiler tarafından kırıldığı düşünülürken, dolmuş durağını kullanan yurttaşlar, “Bu cahilce davranışı sergileyen kişi ya da kişilerin dolmuş durağına değil kamu malına zarar vermişlerdir. Bu olayı gerçekleştirenlerin biran evvel bulunup cezalandırılmaları gerekir.” dediler.

kars’ta-durak-camlarini-kirdilar-(6).jpeg

 

cezalandırılmaları gerekir.” dediler.

kars’ta-durak-camlarini-kirdilar-(1).jpegkars’ta-durak-camlarini-kirdilar-(2).jpegkars’ta-durak-camlarini-kirdilar-(3).jpegkars’ta-durak-camlarini-kirdilar-(4).jpegkars’ta-durak-camlarini-kirdilar-(5).jpegkars’ta-durak-camlarini-kirdilar-(6).jpeg

Kaynak : Volkan KARABAĞ

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ayhan Bilgen’den Yeni Parti SinyaliÖnceki Haber

Ayhan Bilgen’den Yeni Parti Sinyali

Unutulmaya yüz tutan "çoban peynirini yeniden üretip sofralara taşıdıSonraki Haber

Unutulmaya yüz tutan "çoban peynirini ye...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar