Kars Haber

Kars Haberleri

Kars Gündem

Kars Son dakika

kars güncel

Kars’ta bir çift nikah için 02.02.2022

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kars’ta bir çift nikah için 02.02.2022
Kars’ta Öztürkler ve Karadağ çiftçi, Üç Ayların, Recep ayının ilk günü olan 2 Şubat’ta başlaması ve tarihin 02.02.2022 olması nedeniyle nikahlarını bugün kıydırdı

Kars’ta Öztürkler ve Karadağ çiftçi, Üç Ayların, Recep ayının ilk günü olan 2 Şubat’ta başlaması ve tarihin 02.02.2022 olması nedeniyle nikahlarını bugün kıydırdı. Çift tanıştıkları gün nikahlarının da kıyılmasının mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

 

Seval Öztürkler ve Eşref Karadağ çiftinin nikahını kıyan Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz’ün verdiği yetkiyle Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Oğuz, belediye tarafından yapılan incelemede çiftlerin evlenmelerinde herhangi bir mahsur olmadığını tespit ettiklerini ve şahitler huzurunda çiftlere sözlü olarak “evlenmek istiyor musunuz?” sorusunun üzerine çiftlerin “Evet” demelerinin ardından nikahları kıyıldı. Nikah töreninde Öztürkler’in, Karadağ’ın ayağına basması davetliler arasında büyük alkış aldı.

Sahne Kars Gösteri Merkezinde düzenlenen nikah töreninde

Aile cüzdanını yuvayı diş kuş yaptığı için Öztürkler’e teslim eden Oğuz, “İmzalar atıldı, yeni bir aile kuruldu, gerçekten bugün çok hayırlı bir gün. Biz de bir abileri, bir büyükleri olarak gençlerden istirhamımız şudur; bu evlilik öyle bir müessese ki, iyi günü de, kötü günü de, hastalığı da, sağlığı da, varlığı da, yokluğu da tabi temennimiz

Allah’tan hep iyi günler, sağlıklı günler, huzurlu günler göstermesidir. Hep birbirinizin arkasında durun, birbirinize sahip olun, kendi yuvanızda, kendi hayatınızda inşallah kendi yavrularınızla birlikte uzun bir ömrünüz olsun.

Bu iyi niyet ve temennilerle ben bu evlilik cüzdanımızı, tabi gelenektir ve çok doğrudur her zaman yuvayı dişi kuş yapar, yuvayı da hanımlarımız ayakta tutar, ondan dolayı Seval hanım efendiye ben aile cüzdanımızı teslim edeceğim.” dedi.

Bu tarihin kendileri için önemli olmasının 02.02.2022 olduğunu ifade eden Eşref Karadağ, “Hem güzel ve özel bir gün hem de birbirimizi ilk tanıdığımız güne denk gelmesinden dolayı nikahımızı bugün kıymak istedik. Bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum.” ifadesini kullandı.

Seval Öztürkler ise, geçen yıl bugün tanıştıkları ve Üç Ayların bugün başlaması nedeniyle anlamlı olmasından dolayı bugün nikahlarını kıymak istediklerini söyledi.

Kaynak : Volkan KARABAĞ

kars’ta-bir-cift-nikah-icin-02.02.2022-ve-uc-aylarin-baslangicini-tercih-etti-(1).jpgkars’ta-bir-cift-nikah-icin-02.02.2022-ve-uc-aylarin-baslangicini-tercih-etti-(2).jpgkars’ta-bir-cift-nikah-icin-02.02.2022-ve-uc-aylarin-baslangicini-tercih-etti-(3).jpgkars’ta-bir-cift-nikah-icin-02.02.2022-ve-uc-aylarin-baslangicini-tercih-etti-(4).jpgkars’ta-bir-cift-nikah-icin-02.02.2022-ve-uc-aylarin-baslangicini-tercih-etti-(5).jpgkars’ta-bir-cift-nikah-icin-02.02.2022-ve-uc-aylarin-baslangicini-tercih-etti-(6).jpgkars’ta-bir-cift-nikah-icin-02.02.2022-ve-uc-aylarin-baslangicini-tercih-etti-(7).jpgkars’ta-bir-cift-nikah-icin-02.02.2022-ve-uc-aylarin-baslangicini-tercih-etti-(8).jpg

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vali Türker Öksüz Muhtarlarla BuluştuÖnceki Haber

Vali Türker Öksüz Muhtarlarla Buluştu

Kars’ta “1. Kafkas Kadın Doğum Kış Sempozyumu” DüzenlendiSonraki Haber

Kars’ta “1. Kafkas Kadın Doğum Kış Sempo...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar