Kars Haber

Kars Haberleri

Kars Gündem

Kars Son dakika

kars güncel

Kars Çayı'nda yiyecek arayan su samurları

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kars Çayı'nda yiyecek arayan su samurları
Kars'ta dondurucu soğuklar nedeniyle yiyecek bulmakta güçlük çeken su samurları ve ördekler, Kars Çayı'nın donmayan bölümlerine akın etti.

Kars'ta etkili olan kar yağışı ve dondurucu soğuklar sebebiyle yiyecek bulmakta zorluk çeken su samurları ve ördekler, yiyecek bulmak için Kars Çayı'nın Kafkas Üniversitesi yerleşkesindeki donmayan bölümlerine hücum etti.
Türkiye'nin en yüksek yerleşim birimleri arasında yer alan Kars'ta soğuk hava ve kar yağışı etkisini devam ettiriyor. Hava sıcaklığının gece sıfırın altında 8 dereceye kadar düştüğü kentte göl, dere ve ırmaklar buzla kaplandı.

Öte yandan soğuk hava sebebiyle önceden buzla kaplanan Kars Çayı'nın Kafkas Üniversitesi yerleşkesinden geçen bazı bölümlerinde ise sular akmaya devam ediyor. Bu nedenle Kars Çayı'nın donmayan sularını mesken tutan su samurları ve yeşil başlı ördekler, akan çayda yiyecek aradı.

Su samurlarının çayda balıklarla beslenmesi, buz üstünde gezmeleri ve ördeklerin toplu halde görülmesi fotoğraflık görüntüler oluşturdu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ayhan Bilgen, tutuklu bulunduğu cezaevinden yeni parti için sinyal verdiÖnceki Haber

Ayhan Bilgen, tutuklu bulunduğu cezaevin...

Köylülerin kuşların donmaması için yapmış olduğu mini yuvalar yürekleri ısıttıSonraki Haber

Köylülerin kuşların donmaması için yapmı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar