Kars Haber

Kars Haberleri

Kars Gündem

Kars Son dakika

kars güncel

Kars Belediyesinden kısa kısa

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kars Belediyesinden kısa kısa

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, belediye çalışmalarını yerinde inceledi

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, Cumhuriyet Mahallesi, Şehitler Mahallesi, Yenişehir Mahallesi, Yeni Mahalle, Alpaslan Mahallesi ve İstasyon Mahallelerinde başlatılan kilit parke yol ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Yaz sezonunun başlamasıyla birlikte Belediye Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin şehrin tüm mahallelerinde belirlenen program çerçevesinde yol yapım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Vali Öksüz’e belediye çalışmalarını inceleme programında Belediye Başkan yardımcıları ve birim müdürleri eşlik etti.

Kars Belediyesinden Dolmuş Şoförlerine Uyarı!

Kars Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince şehiriçi toplu taşımacılığı yapan bazı halk otobüs ve minibüs şoförlerine, yolcular ile münakaşaya girdikleri için idari para cezası ve belirli süreli trafikten men edilme işlemi uygulandı.

Ayrıca Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri dolmuş ve minibüs şoförlerinin vatandaşlarla iletişimde duyarlı olmaları hususunda uyarılarda bulundu.

Kanalizasyon Baca Yenileme ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor

Kars Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Su ve Kanalizasyon ekipleri kanalizasyon baca onarım, temizleme ve yenileme çalışmaları “Merkez Mahallesi Çicek Sokak, Subatan Mahallesi Çelik Sokak ve Merkez Mahallesi İsmail Hakkı Çiçek Sokakta” devam ediyor.

Süs Havuzları Aktif Hale Getiriliyor

Kars Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Elektrik şefliği ekipleri Ortakapı Mahallesi, Borsa Sokaktaki Yunuslar Parkı Havuzu aktif hale getirilerek vatandaşların hizmetine sundu.

Sokağımız Temiz Olsun Kampanyası “İstasyon Mahallesinde” Devam Ediyor

Kars Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince başlatılan “Sokağımız Temiz Olsun” Kampanyası İstasyon Mahallesinde devam ediyor.

Kars Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ve İstasyon Mahallesi sakinlerinin koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerine riayet ederek destek verdiği temizlik çalışmaları tüm mahalle ve ara sokaklarında devam ediyor.

Organize Sanayi Bölgesinde Temizlik Çalışmaları Tamamlandı

Kars Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri belirlenen program dahilinde Organize Sanayi Bölgesinde temizlik çalışmalarını tamamladı ve ardından Paşaçayırı Mahallesinde temizlik çalışmalarına başladı.

 

Kaynak: Kars Manşet


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Keklik Vadisi rengarenk açan çiçekleriyle doğa ve fotoğraf tutkunlarını ağırlıyorÖnceki Haber

Keklik Vadisi rengarenk açan çiçekleriyl...

Zabıta Kaldırmaktan Bıktı Onlar Koymaktan Bıkmadı | Kars HaberSonraki Haber

Zabıta Kaldırmaktan Bıktı Onlar Koymakta...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar