Kars Haber

Kars Haberleri

Kars Gündem

Kars Son dakika

kars güncel

Kars Belediye Başkanlığından temiz çevre kampanyas

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kars Belediye Başkanlığından temiz çevre kampanyas

Kars Belediyesi, bilhassa pandemi döneminde yoğunlaştırdığı temizlik, dezenfeksiyon ve çöp toplama faaliyetlerine Aralıksız devam ediyor.

Günlük olarak aşağı yukarı 40 ton çöp toplayan Kars Belediyesi temizlik işleri ekipleri, sokaklara, yol kenarlarına ve konteynerlerin yanına bırakılan çöplerin alınması yönünde duyarlı vatandaşların isteklerini yerine getiriyor.

Kars Belediye Başkanlığından temiz çevre kampanyası hakkında yapılan yazılı açıklamada, vatandaşların çöplerini akşam 18.00 ile 20.00 saatleri arasında belirtilen yerlere bırakılması çağrısında bulunuldu.

Yapılan açıklamada “Vatandaşlarımızın çöplerini çöp konteynerlerinin çevresine atmak yerine, içine atmaları konusu ile alakalı daha titiz davranması gereklidir. Doğayı çoğu canlı türüyle birlikte paylaştığımızı unutmadan, diğerlerine zarar vermeden, çevreye zarar vermeden yaşamayı devamlı bir davranış haline getirmeliyiz. Kent hepimize aittir, tabiat hernet ortak varlığıdır. Serhat Şehri Kars bizim evimizdir ve biz evimizde komşularımıza, kuşlara, kedilere, ağaçlara hak ettikleri saygıyı gösteren bir toplum olmalıyız.

Belediye Başkanlığı olarak toplumumuzun bu kampanyaya duyarlılık göstermesini bekliyoruz; uymayanların ise vatandaşların belediyemizin destek hattı olan 444 11 73'e bildirmelerini rica ederiz. Kurallara uymayan yurttaşlarımıza ilaveten cezai prosedür uygulanacaktır. Ve çöplerini çöp kutusuna atmaları konusu ile alakalı duyarlı olmasını bekliyoruz. Vatandaşlarımızın çöplerini çöp konteynerlerinin çevresine atmak yerine, içine atmaları konusu ile alakalı daha titiz davranması gereklidir. Doğayı çoğu canlı türüyle birlikte paylaştığımızı unutmadan, diğerlerine zarar vermeden, çevreye zarar vermeden yaşamayı devamlı bir davranış haline getirmeliyiz. Kent hepimize aittir, tabiat herkesin ortak varlığıdır. Serhat Şehri Kars bizim evimizdir ve biz evimizde komşularımıza, kuşlara, kedilere, ağaçlara hak ettikleri saygıyı gösteren bir toplum olmalıyız. Belediye Başkanlığı olarak toplumumuzun bu kampanyaya duyarlılık göstermesini bekliyoruz; uymayanların ise vatandaşların belediyemizin destek hattı olan 444 11 73'e bildirmelerini rica ederiz. Kurallara uymayan yurttaşlarımıza ilaveten cezai prosedür uygulanacaktır.” söylendi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kars Polisi Uyardı! Belgesi Olmayana İstisnasız CezaÖnceki Haber

Kars Polisi Uyardı! Belgesi Olmayana İst...

Karslılar kısıtlamaya uydu, evlerinde kaldılarSonraki Haber

Karslılar kısıtlamaya uydu, evlerinde ka...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar