Kars Haber

Kars Haberleri

Kars Gündem

Kars Son dakika

kars güncel

CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun Kars’ta!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun Kars’ta!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, bazı temkatiyenrda bulunmak üzere Kars’a geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, bazı temkatiyenrda bulunmak üzere Kars’a geldi.
 

Havayoluyla Kars’a gelen Torun’a CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün eşlik etti. CHP İl Başkanlığını ziyaret eden Torun İl Başkanı Taner Toraman ve partililerle görüştükten sonra basın açıklaması yaptı.

Torun yaptığı açıklamada, “Çalışmalarımızı Türkiye geneline yayacağız. Amacımız hem belediyelerimizi ziyaret etmek onların problemlerinı dinlemek hem de tavsiyelerimizi iletmek, beraber daha iyi nasıl oluruz bunun çalışmalarını yapmak. Kars, Türkiye’de cazibe merkezi olmuştu, bilhassade Doğu Ekspresi önemli bir turizm destinasyonuydu ancak kovid-19 salgınından kaynaklı maalesef durdu. Halbuki bu bölge için ciddi bir turizm potansiyeliydi ve kesinlikle tekrar seferlere başlaması lazım. Hiç bir zaman umudumuzu kaybetmeyeceğiz umut biziz, umudu hep birlikte büyüteceğiz ve bu ülkede hepimizin beraber yaşayacağı, beraber paylaşacağı bir ülkeyi beraber kuracağız.” dedi.

Kendi belediyelerinin çok özveriyle çalıştığını ifade eden Torun,

“İnanılmaz işler yapıyorlar, bu kovid-19 sürecinde hep vatandaşımızın yanısıra oldular, mazeret üretmediler, çözüm ürettiler. Vatandaşın zor gününde yanısıra oldular, esnafa destek oldular, işçiye destek oldular, belli bir yaşın üstündeki yaşlılara destek oldular, çocuklarımıza da birçok desteği sağladılar. Biz onlarla övünüyoruz. Sayın genel başkanımızın talimatlarıyla bizim belediyelerimizde çalışan personelimizin maaşları 3 bin 100 lira üzerinde. Onları yürekten kutluyorum, her şeye rağmen bu rakamı sağladılar. Tabi Susuz Belediyemizde Kars'taki tek belediyemiz inşallah onun ışığı tüm Kars'ı tüm bölgeyi de saracak, onun başarısı tüm belediyelere örnek olacak ve önümüzdeki süreçte de çoğu belediyeyi alacağız. Başkanımız, esnafımız ayakta kalabilsin diye maddi destek sundu, herkese masneti, dezenfektanını dağıttı. Bir çok hususta katkı sağladı. Bu süreçte belediyelerimiz 10 milyondan fazla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza nakli yardımda bulundu, 75 milyondan fazla maske ve dezenfektan ürününü para ödemeden dağıttı. Sokağa çıkma yasaklarında 34 milyon 500 bin öğün vatandaşlarımızın evine ulaştırdı, 44 milyon lira vatandaşımızın faturasını ödedi.” ifadesini kullandı.

Torun, ülkenin her bir köşesini karış karış gezdiklerini kaydederek,

“Bütün arkadaşlarımızla sahadayız. Toplumun hangi kesimin derdi varsa, hangi derdin çözümü varsa biz de her gittiğimiz yer de problemu belirleme ederken çözüm yollarını da anlatıyoruz. Biz çok arkadaşımızla kendi alanlarıy ile ilgili ayrı ayrı ziyaretler yapıyor, ayrı ayrı süreç ile ilgili çözüm tavsiyelerini anlatıyor. Umutsuz olmayacağız, umut var, umut biziz. Bu ülkenin problemlerinı biliyoruz, çözüm yollarını da biliyoruz. Bizim tek bir derdimiz var; memleket meselesi. Bu ülke doğusu, batısı, kuzeyi, güneyi, her bir bölgesinde büyük zenginlik var, biz vatandaşımızın yanısıra olacağız, onların problemlerinı çözeceğiz ve göreceksiniz. Gerekli olan birçok yatırımı vatandaşın hizmetine sunacağız. Halkın iktidarını dostlarımızla beraber kuracağız ve bu ülkede hep beraber huzur içinde güven içinde yaşayacağız.” diye konuştu.

Konuşmaların sonrasında Torun ve birlikteindekiler esnafı ziyaret ederek, esnafın problemlerinı dinledi ve çözüm tavsiyelerini sundu.

Kaynak:Volkan KARABAĞ

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kars'ta 19 köy Yolu Ulaşıma KapandıÖnceki Haber

Kars'ta 19 köy Yolu Ulaşıma Kapandı

Şampiyon yarış atı Kelebek'e pastalı doğum günüSonraki Haber

Şampiyon yarış atı Kelebek'e pastalı doğ...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar