© Kars Haber 2023

Göleti Sözleşmeleri İmzalandı |Kars Haberleri

HİS göleti inşaatının sözleşmeleri imzalandı

DSİ tarafından yaptırılacak olan Susuz ilçesi Porsuklu Köyü ile Digor ilçesinin Alem Köyündeki HİS göleti işlerine ait sözleşmelere imzalar atıldı.


DSİ Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamalarda, Kars’ın Susuz ilçesinin Porsuklu Köyü HİS Gölet’i işine ait protokolün, Bölge Müdürü Şükrü Baysal ile yüklenici firma arasında imzalandığı bildirildi.

Söz konusu iş kapsamında Kars ili Susuz İlçesi Porsuklu Köyünde temel olarak yüksekliği 14.21 metre olan kil çekirdekli homojen dolgu tipinde ve 48,983 metreküp rezervuar hacmine sahip 1 adet hayvan içme suyu göletinin yapılacağı ifade edildi.

Yapılan açıklamada ilaveten Kars’ın Digor ilçesinde bağlı Alem Köyüünde de HİS Gölet’i işine ait protokolün, önceki gün Bölge Müdürü Şükrü Baysal ile yüklenici işletmenin temsilcisi arasında imzalandığı ifade edildi.

Söz konusu iş kapsamında Kars ili Digor İlçesi Alem Köyünde temel olarakn yüksekliği 12,65 metre olan kil çekirdekli homojen dolgu tipinde ve 72.608 metreküp rezervuar hacmine sahip 1 adet hayvan içmesuyu gölet’i yapılacağı açıklandı.

Kaynak:Volkan KARABAĞ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER