“Bir Oyuncak da Sen Ver” Sergisi Yarın Açılıyor
GÜNDEMKars'ta bir grup gönüllü, "Bir oyuncak da sen ver" sloganıyla sosyal ağ üzerinden yürüttükleri kampanyayla köy köy gezip oyuncağı olmayan çocuklara oyuncak dağıtarak yüzlerini güldürürken
Kars'ta bir grup gönüllü, "Bir oyuncak da sen ver" sloganıyla sosyal ağ üzerinden yürüttükleri kampanyayla köy köy gezip oyuncağı olmayan çocuklara oyuncak dağıtarak yüzlerini güldürürken bu çerçevede çektikleri fotoğraflarla sergi oluşturdu.
Kentte yaklaşık 4 sene önce "Bir oyuncak da sen ver" adında sosyal ağ hesabı açan Taner Güneş ve gönüllü arkadaşları, çocuklara oyuncak toplamak için sosyal sorumluluk çalışması başlattı.
Takipçilerinin gönüllü gönderdikleri oyuncaklarla hafta içi çevreden topladıkları oyuncakları bagajlarına dolduran Güneş ve arkadaşları, Valilik, muhtarlar ve ailelerden izin alarak her hafta sonu belirledikleri köylere gidip oyuncak dağıtıyor.
Kars’ta 200 köye giderek oyuncak dağıtan ekip, bu çerçevede çektikleri fotoğraflardan sergi oluşturdu.
Buradan elde edilecek gelirle de yine çocuklara oyuncak, bot, mont alınması hedefleniyor.
Proje sorumlusu Taner Güneş, “Dört sene önce bir oyuncakla başladığımız proje adeta kart topu gibi büyüyerek bu günlere geldi. Amacımız farkındalık oluşturarak, daha çok mutluluklara köprü kura bilmek. Emeği geçen herkese teşekkürü bir borç biliriz, yarın herkesi sergimize bekliyoruz.” dedi.
Kaynak : Volkan KARABAĞ
İlginizi Çekebilir