Kars'ta Şantiye Hırsızı Jandarmadan Kaçamadı
EKONOMİKars'ta Bakü-Tiflis-Kars Uluslararası Demiryolu Hattında ait olan malzemeleri çalan bir kişi yakalandı.
Kars Valiliği'nden yapılan izahat: "14 Kasım 2019 günü ilimiz Merkeze bağlı Mezra Köyü Mollaömer mevkiinde Bakü-Tiflis-Kars Uluslararası Demiryolu Hattında iyileştirme çalışması meydana getiren firmaya ait 1 adet makas motoru, 6 adet LED’i sinyal malzemesi, 2 adet galvanizli direk, 5 adet merdiven ve muhtelif ebatlarda montaj aparatı çalınmıştır.
Hırsızlık vakaı ile ilgili olarak Valiliğimiz koordinesinde İl Jandarma Komutanlığımız tarafından lüzumlu çalışmalar titizlik içerisinde yapılarak olayla ilgisi olduğu tespit edilen bir şüpheli şahıs 15 Kasım 2019 günü evinde gözaltına alınarak adli makamlara sevk edilmiştir. Şüphelinin evinde meydana getirilen aramada bulunan 2 tane galvanizli direk ve 2 tane ray demiri firma yetkililerine teslim edilmiştir.
Kars İl Jandarma Komutanlığı, asli vazifesi olan tüm vatandaşlarımızın güvenlik ve huzuru ile asayişin temin ve muhafazasını sağlamak için mesuliyet sahasında faaliyetlerine kesintisiz olarak devam etmektedir." denildi.
İlginizi Çekebilir