Başkan Bilgen hakkındaki iddialara cevap verdi
EKONOMİKars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen, Serhat TV’nin Gündem Özel programına katılarak, ile ilgiliki iddialara ve göreve geldiği tarihten itibaren yaptığı çalışmaları anlattı.
Serhat TV Genel Yayın Yönetmeni Olcay Okan Avşar’ın hazırlayıp sunmuş olduğu Gündem Özel programına katılan Başkan Bilgen, ile ilgiliki iddialara yanıt vererek, “7-8 gazetenin aynı anda yapması doğal olarak bunun aslında bir senaryo olduğunu, bir planlı ve organize bir iş olduğunu çok net bir şekilde görmek mümkün.” dedi.
Hakkında çıkan her iki haberin de yanlış olduğunu ve düzeltilecek bir yanının olmadığını dile getiren Başkan Bilgen, “Hakkımda çıkan haberlerin gazetelerinden hiçbir muhabir beni konuy ile ilgili aramadı. Kaldı ki o gazetelerin bazı yayın yönetmenleri benim eski arkadaşım ve bana da direkt olarak rahatça ulaşabilecek isimler var aralarında. Bu salgının başladığı ilk günden itibaren mahalli medya dışında hiçbir basının bize ulaşma isteği yok. En azından Kars’taki duyarlı gazeteci arkadaşlarımız haricinde bizi ulusal basından arayan diğer gazeteci yok.” ifadesini kullandı.
Ayrıca Başkan Bilgen önümüzdeki günlerde 81 dolmuş ihalesinin yapılacağını, mahalle aralarında kilit ve taş parke yol yapımının başlayacağını ve yeni imar planının yakında hizmete gireceğini de sözlerine ekledi.
Başkan Bilgen’in Gündem Özel programında yaptığı açıklamayı aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.
İlginizi Çekebilir